Knutselen en Educatief Reviews Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Verlopen winacties

Create It! Tattoo gelpennen

Create It! Tattoo gelpennen 19 maart 20208 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Create It! Tattoo gelpennen

Kinderen die met stiften op hun handen kleuren, niet erg handig! Zeker niet als je de tekeningen er niet makkelijk af kan wassen. Maar met de Create It gelpennen is dat verleden tijd! Kinderen kunnen met deze tattoo gelpennen rustig op hun handen tekenen. Je was het er eenvoudig af, ideaal of niet?

Create It! Tattoo gelpennen

Tatoeages zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. En wat volwassenen hebben willen kinderen vaak ook graag. Met de Tattoo gelpennen van Create It! kunnen ook kinderen spelenderwijs aan de slag met hun eerste tattoo. Die er uiteraard ook gewoon weer afgehaald kan worden. Er zijn verschillende sets met tattoo gelpennen en sjablonen verkrijgbaar, we vertellen jullie er meer over! Wist je bijvoorbeeld dat de gelpennen ook allemaal een eigen geur hebben?

Create It! Tattoo gelpennen

Tattoo gelpennen met geur (6 stuks)

Wij kregen de mogelijkheid om de Create It! Tattoo gelpennen met geur uit te proberen! En je ziet dan wellicht een meisje op de verpakking staan, onze zoon van 7 jaar was ook heel enthousiast! We begonnen met de set met 6 geurende tattoo gelpennen. In de set zitten naast de 6 gelpennen (oranje, roze, blauw, groen, paars en zilver) ook nog twee sjablonen.

Create It! 6 geurende tattoo gelpennen

Hoe werken de tattoo gelpennen?

De werking van de pennen is heel eenvoudig. Je plakt een sjabloon op de plek waar je graag een tattoo wilt maken. Je haalt de dop van de pen en je begint te kleuren. Makkelijker kan eigenlijk niet!

Tattoo gelpennen
Create It!
Het resultaat

Op een eenvoudige manier creëer je prachtige nep tatoeages! De Create It! tattoo gelpennen zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud, maar ook onze 5-jarige kon er al prima mee overweg!

Geurende Tattoo gelpennen

Alle gelpennen hebben een eigen kleur, welke met vrolijke symbolen op de pennen staat aangegeven! Wil jij een tatoeage die ruikt naar cupcakes en blauwe bessen? Ga dan aan de slag met blauw. Heb je liever een tatoeage die naar appeltjes ruikt, dan is groen de kleur die jij moet hebben!

Het is natuurlijk heel fijn dat de gelpennen werken en lekker ruiken, maar was je de tatoeages er ook weer makkelijk af? En het antwoord daarop is: jazeker! Fenna was zelfs heel teleurgesteld toen ze moest douchen en haar tatoeages verdwenen. Maar gelukkig raken de pennen niet snel leeg en kon ze de volgende dag gewoon weer opnieuw aan de slag!

Tattoo gelpen met sjablonen en diamanten

Naast de set met 6 tattoo gelpennen kan je ook aan de slag met een set die wat kleiner is. In deze set zit namelijk maar één gelpen, wel ook twee sjablonen, maar daarnaast ook nog diamanten! Zo maak jij de tatoeages nog stoerder door er diamanten bij op te plakken!

Tattoo gelpennen met diamantjes

Ook leuk om te lezen: Blinger, steel de show met prachtige diamanten

Een ideale set om mee aan de slag te gaan of cadeau te geven op een verjaardagsfeestje. Jamie (7 jaar) ging er mee aan de slag en besloot de sjablonen niet te gebruiken. Zo ontstond een eigen creatie, wat natuurlijk ook heel leuk is. Kinderen kunnen hun eigen creativiteit mee. En of de ouders het nou mooi vinden of niet, de kinderen hebben plezier!

Over Create It!

Het merk Create It was ons nog niet geheel onbekend, want wij zijn het wel is tegen gekomen in o.a. de Toychamp! Dat het assortiment heel uitgebreid was wisten wij echter nog niet. Wist je dat er naaste Create It! Tattoo gelpennen namelijk ook complete make-up sets zijn met nagellak, oogschaduw en lippenstift? Of kleinere sets met nagellak? En wat dacht je van bruisballen voor in bad. Create It! heeft het allemaal.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

8 comments

  1. Die tattoogelpennen zijn echt leuk! De kids (en ik?) zullen ze graag uitproberen! We laten al onze creativiteit er op los.

  2. Om de verveling te verdrijven tijdens het binnen zitten, doe ik graag mee voor mijn kleindochters.
    Deze gelpennen vinden ze vast en zeker erg gaaf!.
    Kunnen ze tatoeagesmaken met een geurtje, hoe leuk kan het zijn.
    Om privéredenen heb ik geen Soc.Media, maar volg Bloglovin.
    Heel graag doe ik mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.