Reviews Rollenspel en Feest Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Verlopen winacties

Nagellak van Create It! voor prachtige nagels

Nagellak van Create It! voor prachtige nagels 9 mei 202013 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Nagellak van Create It!

Al van jongs af aan wil Fenna (5 jaar) ontzettend graag nagellakken. En van wie ze dat heeft? Ik heb geen idee! Zelf lak ik mijn nagels zelden, dus er is hier ook weinig nagellak in huis. Fenna lakte haar nageltjes voorheen met afwasbare nagellak, maar wilde veel liever de nagellak van Create It! testen, deze is namelijk niet afwasbaar!

Nagellak van Create It!

Kennen jullie het merk Create It! al? Zeker voor meiden is dit een ontzettend leuk merk want het heeft alles te maken met make-up. Van nagellak tot make-up sets, Create It heeft het allemaal. Maar ook voor jongens hebben ze leuke producten, wat dacht je van de stoere tattoo gelpennen? Vandaag vertellen we jullie meer over de verschillende soorten nagellak van Create It!

Nagellak van Create It!

Wij kregen twee setjes om te testen. Allereerst drie verschillende kleuren nagellak (roze, blauw en glitter/doorzichtig) en daarnaast de Create It! 3-in-1 nail art set. Wij vertellen je meer over onze ervaring.

Onze ervaring met de Create It nagellak

‘Mama, ik wil beginnen met de blauwe nagellak!’ riep Fenna enthousiast toen de setjes nagellak uit de doos tevoorschijn kwamen. Nog voordat ik het wist zat Fenna klaar aan tafel om haar nageltjes te lakken. En uiteraard wilde ze dat zelf doen. Met de nagellak van Create It is het met jonge kinderen wel even opletten, want deze nagellak is niet wateroplosbaar.

Bij Create It is ervoor gekozen om nagellak in verband met veiligheid te maken op oliebasis. Voor het verwijderen van de nagellak heb je dus nagellakremover nodig. In ieder geval, voor Fenna maakt het allemaal niet uit, zij wilde alleen maar graag haar nageltjes lakken!

Nagellakken
Nagellakken
Nagellak

Na blauw kwam ook roze en de glitter variant aan de beurt. Zowel de roze als blauwe nagellak geven een prachtige dekking. De glitter variant is doorzichtig, maar glittert heel mooi. Het is dus ook heel leuk om de glitternagellak te combineren met één van de andere kleuren. Deze nagellak van Create It is door Fenna goedgekeurd!

Glitter

Create it! 3-in-1 Nail Art Set

De Create it! 3-in-1 Nail Art Set is een andere set. Je ziet ze op de foto bovenaan in het artikel. Dit zijn geen potjes, maar een soort langwerpige buisjes. Deze buisjes bevatten niet alleen nagellak maar ook glitters!

Create it! 3-in-1 Nail Art Set

Met deze set geef je de nagels niet alleen een prachtige kleur, je laat ze ook nog eens glitteren met prachtige diamantjes. Wij konden deze testen in het mintgroen en paars en beide kleuren nagellak dekken heel mooi. Plaats na het lakken van de nagels een diamantje en laat de nagels drogen. Het plakken van de diamantjes kan een gepriegel zijn, een pincet kan daarbij helpen. Fenna vond het in één woord: fantastisch!

Create it! 3-in-1 Nail Art Set

Deze Create It Nail Art Set is verkrijgbaar in verschillende kleuren en geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud. En wist je dat dit niet de enige sets zijn? Je kunt nog meer leuke nagellak van dit merk kopen.

De verschillende soorten nagellak

Wij hebben twee sets mogen testen, maar op Fenna haar verlanglijstje komen nog meer nagellakjes te staan. Create it! heeft namelijk ook kleur veranderende nagellak, nagellak met confetti en nagellak met heerlijke geurtjes! Zo zit er voor iedereen wat tussen en het is ook nog eens heel leuk om cadeau te geven. De producten van Create It zijn te vinden in de Toychamp winkels, bij de Intertoys en in online webwinkels!

Hebben jullie al eens nagellak van Create It! geprobeerd?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

13 comments

  1. Ik wil dit heel erg graag winnen voor onze kleindochter! Ze is gek op nagels lakken. We hebben haar nu al 3 maanden niet gezien en gunnen haar een leuke verrassing!!

  2. heel graag voor mijn kleinzoon van bijna 5 jaar! Hij is er weg van en iedere keer laat hij mij via de beeldtelefoon zien dat hij weer een gelakte duim of pink heeft! Zo leuk voor hem om zijn fantasie te prikkelen en creativiteit te stimuleren! Toch een cadeautje voor hem voor zijn 5e verjaardag(eind mei!

  3. Wow, dit vinden mijn kleindochters geweldig!
    Voor hen doe ik graag mee.
    Zodra wij elkaar weer mogen bezoeken, kunnen ze hun nageltjes lakken bij mij.
    Ik heb geen facebook (privéredenen) , maar volg op Bloglovin en loot graag mee.

  4. super leuk voor mn dochtertje! Wordt volgende week 5 jaar en is dol op make uppen en nagels lakken (ook van der broertje… haha)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.