Baby en Peuter Reviews Speelgoed van het Jaar 2019 Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Review | Codi Mijn RoboDino van VTech

Review | Codi Mijn RoboDino van VTech 20 september 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Codi Mijn RoboDino

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar en wat ons betreft dé tip voor de feestdagen: Codi Mijn RoboDino van VTech is een absolute aanrader. Lees vandaag onze review.

Codi Mijn RoboDino

Codi Mijn RoboDino van VTech

Jurrasic Park move over, Codi is the new dino in town. Zo kondigt VTech haar nieuwe product aan. Dat klinkt al goed. Codi is een dus een dino en heeft allerlei verschillende stekels. Deze stekels staan voor emoties. Codi Mijn RoboDino is een dansende dino, maar kan dus ook een beetje grillig zijn. Dit bepaal je door middel van de stekels, daarmee programmeer je de dino als het ware. Het speelgoed is bedoeld voor kids van 2 tot 5 jaar.

Codi Mijn RoboDino

Met negen bijgeleverde rugstekels en de in Codi’s DNA verpakte eigenschappen in muziekstijl, gevoel en karakter kan jouw kleintje 27 verschillende combinaties maken. Zo komen de stemming, emoties en muziekstijlen van Codi tevoorschijn. Hij beweegt zijn poten en hoofd, opent zijn mond en toont emoties. De stekels kun je opbergen in een groot oranje ei dat je erbij krijgt. Codi kent in totaal 32 liedjes! Het volume kun je zelf regelen, ook wel handig 😉

Codi Mijn RoboDino

Wat vinden wij van Codi Mijn RoboDino van VTech?

We hebben hier thuis twee kindjes van 4 en 2. Dino’s zijn ook nog eens ontzettend populair hier. We kregen Codi Mijn RoboDino van VTech bij de start van de verkiezing Speelgoed van het Jaar. Sindsdien is Codi het helemaal hier. Het is een mooie, grote en stevige robot. Ideaal voor kleine kinderen dus. De dino is mooi vormgegeven.

Het is erg leuk dat de dino reageert op wat jij doet. Aan de hand van welke stekel je gebruikt, doet de dino iets anders. Ik weet eerlijk gezegd niet of onze kinderen alle emoties kunnen onderscheiden, vooral onze dochter is daar nog te jong voor. Maar ze merken wel degelijk dat de robodino iets anders doet als je de stekels aanpast. De dino danst hier vrolijk door het huis en voor de kinderen is het een favoriet hier in huis.

Zelf was ik eerlijk gezegd aangenaam verrast door hoe groot de dino is. Het is dan ook geen goedkoop stuk speelgoed (rond de 45 euro), maar daar krijg je dan ook wel echt wat voor. Het is wel een stuk speelgoed dat jarenlang mee gaat en voor meerdere leeftijden leuk blijft.

Codi Mijn RoboDino

Speelgoed van het Jaar

Dat Codi Mijn RobiDino genomineerd is voor de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2019, is geen verrassing voor ons. Het is genomineerd in de categorie 0 t/m 3 jaar, samen met nog een ander product van VTech (de ZoomiZooz Klim & Verkenboom) en de Brain Train van Smart Games. Ik weet al waar wij op gaan stemmen! 🙂

Codi Mijn RoboDino

Codi Mijn RoboDino

44.95
9.5

Kwaliteit

10.0/10

Prijs

8.5/10

Speelplezier

10.0/10

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.