Games en Elektronica Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Fortnite: Met deze gids word jij de beste speler!

Fortnite: Met deze gids word jij de beste speler! 21 augustus 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Fortnite

Fortnite Battle Royale is in korte tijd uitgegroeid tot één van de populairste spellen ter wereld. Meer dan 45 miljoen spelers spelen deze game. En in de gids ‘Fortnite – Hoe word je de beste speler’ leer je alles over hoe jij de allerbeste Fortnite-speler wordt!

Fortnite Battle Royale

Fortnite van Epic Games kwam uit in 2017 en is gratis. Het idee is simpel: 100 spelers worden op een eiland gedropt en gaan de strijd met elkaar aan. Uiteindelijk blijft er eentje over. Op het eiland liggen wapens en andere spullen waar ze mee aan de slag kunnen. Spelers moeten zichzelf dus bewapenen hun omgeving goed verkennen. Maar naarmate de tijd verstrijkt, wordt het gebied waarin ze spelen steeds kleiner. Uiteindelijk word je dus gedwongen met elkaar de strijd aan de te gaan. De makers van het spel verdienen geld door bijvoorbeeld de verkoop van een nieuw uiterlijk voor het karakter waarmee je speelt.

Het spel is zoals gezegd razend populair. Streams op platformen zoals YouTube en Twitch worden honderdduizenden keren bekeken. De dansjes die de karakters in het spel doen, worden wereldwijd nagedaan. Zelfs door bekende sporters. Bij een Frans bedrijf kun je tegenwoordig zelfs solliciteren via Fortnite.

Gids

Fortnite

In de onofficiële gids ‘Fortnite – Hoe word je de beste speler‘ is alles te lezen over de verschillende typen spelers. Zo zijn er bouwers, soldaten, vreemdelingen en ninja’s. Ook leer je alles over de bijbehorende aanvals- en verdedigingstechnieken. Uiteraard staat het boek vol met tips en tricks om de beste speler te worden en die andere 99 spelers op het eiland te verslaan.

Maar dat is nog niet alles. Kun je geen genoeg krijgen van Fortnite? Op 26 september verschijnt ‘Fortnite – Gevangen in Battle Royale – Het spel begint’. Dat is een bundel van twee spannende fan-fictionverhalen die zich afspelen in de wereld van Fortnite Battle Royale.

Het boek ‘Fortnite – Hoe word je de beste speler’ kost 7,99 en is uitgekomen bij Unieboek Uitgeverij Het Spectrum.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.