Televisie & film

Tweede bioscoopfilm Brandweerman Sam binnenkort te zien!

Tweede bioscoopfilm Brandweerman Sam binnenkort te zien! 18 augustus 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

bioscoopfilm Brandweerman Sam

Fans van Brandweerman Sam opgelet! Binnenkort is in de bioscoop de nieuwe bioscoopfilm van deze held te bewonderen! Lees snel verder om meer te weten te komen over de bioscoopfilm Brandweerman Sam – Klaar voor Actie!

Bioscoopfilm Brandweerman Sam

Op 27 september keert Brandweerman Sam terug in de Nederlandse bioscopen met de kleurrijke film Brandweerman Sam – Klaar voor Actie. Wanneer een brandende oliewagen met volle snelheid richting Piekepolder rijdt, staat Brandweerman Sam direct klaar om het dorpje te redden met een gedurfde reddingsactie. De heldendaad van Sam wordt gefilmd door Mandy en Sarah en op de website Piekepolder Online geplaatst. De nieuwe website reikt zelfs tot Hollywood waar een bekende regisseur besluit een film met Sam te willen maken. Alleen wil een jaloerse acteur dezelfde rol hebben en doet er alles om deze van Sam af te pakken.

bioscoopfilm Brandweerman Sam

Na een aantal kleine ongelukjes waar Sam bij gewond had kunnen raken, vindt er gevaarlijk ongeluk plaats met de vluchtauto van de film. Gelukkig had Sam veiligheidsmaatregelen genomen en raakt er niemand gewond. Wanneer hij de schuld krijgt van het ongeluk en het niet zeker is of Brandweerman Sam de film mag afmaken, gaan Sarah en Mandy op onderzoek uit om te achterhalen wiens schuld dit echt is!

Voorpremière

De distributie van Brandweer Sam – Klaar voor Actie wordt verzorgd door Just Film Distribution en de film gaat op 16 september in voorpremière bij Pathé kleuterbios. Vanaf 27 september is de film te zien in de Nederlandse bioscopen. De film is geschikt voor alle leeftijden en duurt een uur. Het is zoals gezegd de tweede bioscoopfilm voor Brandweerman Sam. In 2016 verscheen Brandweerman Sam – UFO Alarm.

 

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.