Boeken, School en Vrije tijd Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Juf Braaksel van Carry Slee

Juf Braaksel van Carry Slee 27 september 20186 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Juf Braaksel

Sinds kort is er een nieuw kinderboek te koop van de bekende schrijfster Carry Slee. Het gaat om ‘Juf Braaksel en de Magische Ring‘. Dit is het eerste deel in een gloednieuwe reeks voor kinderen vanaf 8 jaar. De illustraties zijn van Iris Boter.

Waar gaat Juf Braaksel en de Magische Ring over?

Juf BraakselLotte en Thijs zitten op een fijne school en hebben een lieve juf, juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en alles verandert: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. Dus geeft de klas haar een bijnaam: juf Braaksel. Ze moeten een plan bedenken om van die akelige juf Braaksel af te komen! Maar dat is nog niet alles: Lotte heeft ook een geheim dat moet worden opgelost. Kan de magische ring van juf Evi haar daar misschien bij helpen?

Carry Slee

Carry Slee is dé kinderboekenschrijfster van Nederland. Hele generaties zijn met haar boeken opgegroeid. Negen keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn inmiddels 5 miljoen exemplaren verkocht! In 2016 ontving ze daarvoor de eerste Gouden Boekenstapel  van Stichting CPNB. Daarnaast is Slee de meest verfilmde schrijver van Nederland. Er zijn inmiddels 8 succesvolle films gebaseerd op haar best sellers.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

6 comments

  1. O wat lijkt me dit een heerlijk boek om te lezen!!! Mijn dochter is 8 jaar en leest zelf al goed! Maar dit boek vraagt erom om voorgelezen te worden. En ik bied me aan als vrijwillig.
    Het boek “vals” gaat ook over een juf…. en ook al voorgelezen.
    Ik ben nieuwsgierig naar de streken van juf Braaksel.

  2. Ik loot heel graag mee ik volgde Carry Slee al op Facebook
    Ik ben heel erg benieuwd naar de boek
    Ik volg je ook op Facebook en Instagram helaas Twitter heb ik niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.