Verlopen winacties

Winnen – K’NEX Super Value Tub bouwset (GESLOTEN)

Winnen – K’NEX Super Value Tub bouwset (GESLOTEN) 26 september 20189 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

K'NEX Super Value Tub bouwset

De K’NEX Super Value Tub bouwset, je hebt hem hier misschien al vaker voorbij zien komen! Allebei onze kinderen bouwen ontzettend graag met K’NEX. We hebben een aantal bakken vol K’NEX thuis staan en er wordt wekelijks mee gebouwd. Dit speelplezier willen we graag met jullie delen, daarom vertellen we vandaag wat meer over de K’NEX Super Value Tub bouwset en je maakt kans om er één te winnen!

K’NEX Super Value Tub bouwset

Met de K’NEX Super Value Tub bouwset bouw je alles wat je maar kunt bedenken want deze bouwset bestaat uit maar liefst 521 onderdelen. Laat je creativiteit op de vrije loop en bouw de leukste bouwwerken. De bouwset bevat een instructieboekje om je op weg te helpen. In dit boekje staan 35 unieke modellen waaronder een reuzenrad, dinosaurus en allerlei andere vreemde wezens. Alle K’NEX onderdelen zitten in een bak die je eenvoudig kan sluiten en kan opbergen. Zo heb je met deze set een hele leuke startset in handen om heerlijk te bouwen.

K'NEX Super Value Tub bouwset

De voordelen van de K’NEX bouwset

  • Het stimuleert de creativiteit van kinderen
  • Het bevat 521 onderdelen waar je urenlang mee kunt bouwen
  • Met de handleiding is er altijd iets te bouwen, ook als je het even niet meer weet
  • Berg alle onderdelen op in de bewaaremmer

Onze ervaring met de K’NEX  Super Value Tub bouwset

Onze ervaring met K’NEX is heel positief. Ook deze bouwset maakt het bouwen ontzettend leuk, deze set bevat namelijk ook kleinere K’NEX onderdelen dan dat we hier in huis hadden. Dus dat zorgde in eerste instantie even voor twee verbaasde gezichten, maar al snel waren ze druk aan het bekijken hoe ze hier mee gingen bouwen. Urenlang kunnen ze er zoet mee zijn en dat is natuurlijk heerlijk. Kinderen kunnen er rustig mee bouwen zonder dat het heel veel herrie maakt!

Win de K’NEX Super Value Tub bouwset

Snel verder naar het belangrijkste onderdeel: het winnen! Voor de derde keer geven we deze bouwset weg. Gewoon omdat we hopen dat we nog iemand heel enthousiast kunnen maken over K’NEX. Meedoen is eenvoudig, je hoeft enkel de onderstaande stappen te doorlopen.

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs.

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar van de K’NEX Super Value Tub bouwset wordt op maandag 8 oktober 2018 bekendgemaakt.

Houd onze Facebookpagina & website in de gaten om op de hoogte te blijven van alle winacties!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

9 comments

  1. Mijn zoontje kent de K’nex van school en is er erg enthousiast over. Hij zal het vast super vinden om er thuis ook mee te kunnen spelen. Dingen bouwen of zelf creatief aan de slag te gaan dat ligt hem wel, ik doe daarom graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.