Verlopen winacties

Winnen – De Seizoenen (spelen & leren) (GESLOTEN)

Winnen – De Seizoenen (spelen & leren) (GESLOTEN) 25 september 20184 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

De Seizoenen van Ravensburger

De seizoenen van Ravensburger is een educatief spel voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Spelenderwijs kom je meer te weten over de herfst, de winter, de lente en de zomer. Het spel is door pedagogen ontwikkelt en oefent belangrijke vaardigheden! We vertellen je er graag meer over!

De seizoenen van Ravensburger

De SeizoenenHier in huis vinden de kinderen het heel interessant om te begrijpen hoe een klok werkt en hoe laat het is. Het spel ‘De Seizoenen‘ van Ravensburger helpt hierbij. Dit spel bevat drie verschillende spellen waardoor kinderen stap voor stap vertrouwd raken met hele uren, halve uren en minuten. Op deze manier beweeg je door alle maanden van het jaar en ontdek je steeds meer over alle seizoenen. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Je kunt het spel alleen spelen of met maximaal 4 spelers en het duurt ongeveer 15 minuten.

Over Ravensburger

Het speelgoed merk Ravensburger is je wellicht niet onbekend. Ravensburger neemt je mee in de wereld van puzzels, speelgoed en spelletjes. Het speelgoed dat zij produceren is van hoogwaardige kwaliteit en het betreft een veelzijdig aanbod. Zo heeft Ravensburger de Tiptoi op de markt gebracht, maar daarnaast ook diverse 3D puzzels, schilderen op nummer, Xoomy, Aqua Doodle! En wat dacht je van de Gravitrax, genomineerd voor de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2018 en ook nog eens te winnen, klik hier!

Win het spel ‘De Seizoenen’ van Ravensburger

We gaan het spel ‘De Seizoenen’ weggeven aan één van onze lezers. Je hoeft hier niet veel voor te doen, enkel de onderstaande stappen te doorlopen. Heel veel succes!

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs.

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar van de seizoenen spel wordt op maandag 8 oktober 2018 bekendgemaakt.

Houd onze Facebookpagina & website in de gaten om op de hoogte te blijven van alle winacties!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

4 comments

  1. O wat toevallig dat ik dit nu voorbij zie komen!
    Ons jongste meisje is in groep 3 vorige week begonnen met een nieuw thema in de veilig leren lezen les, en dit gaat over de 4 seizoenen! Dit zou ze natuurlijk prachtig vinden, dan kan ze thuis nog verder oefenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.