Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Televisie & film Verlopen winacties

Film Juf Roos te zien op dvd

Film Juf Roos te zien op dvd 18 december 20193 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Juf Roos DVD

Zijn jullie kindjes ook zo gek van Juf Roos? Zij is natuurlijk bekend van RTL en de filmpjes op YouTube waarbij ze allerlei bekende kindjesliedjes zingt. Ondertussen beleeft ze met buurjongen Gijs allerlei avonturen. Afgelopen zomer verscheen haar eerste bioscoopfilm deze is inmiddels uit op DVD én op Video on Demand te zien!

De film

Hiep hiep hoera, Juf Roos is jarig! Natuurlijk organiseert ze een gezellig verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd. Om het extra feestelijk te maken versiert de grappige buurjongen Gijs de kleurrijke molen waarin ze woont. Maar Gijs gebruikt veel te veel ballonnen. Tot hun grote schrik stijgt de molen door de vele ballonnen zomaar op, met Juf Roos en Gijs er nog in! Ze worden door de vliegende molen meegevoerd op een spannend avontuur over de hele wereld. Zullen ze nog wel op tijd terug zijn om in de klas te trakteren? Ga samen met Juf Roos en Gijs mee op reis in hun allereerste bioscoopfilm!

De film duurt 60 minuten en is geschikt voor alle leeftijden.

Juf Roos film

Over

Juf Roos is jarig is gebaseerd op het gelijknamige RTL4 kinderprogramma. De vrolijke juf, ook in de tv-serie gespeeld door Melissa Drost, woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Elke aflevering bevat dan ook een echt Hollands kinderliedje dat ouders nog kennen uit hun eigen kindertijd en kinderen dagelijks thuis of op het kinderdagverblijf zingen. Juf Roos krijgt iedere dag bezoek van haar grappige buurjongen Gijs. Ga mee met haar en Gijs naar een fantasiewereld waar de leukste Nederlandse liedjes tot leven komen!

Wat vonden wij van de film?

Onze dochter Jasmijn (2) is helemaal idolaat van Juf Roos en zingt alle liedjes heel hard mee. Afgelopen zomer ben ik ook met haar en ons zoontje Spencer (4) naar de bioscoop geweest om de film te zien. Dat was een groot succes! Alle herkenbare liedjes werden meegezongen. Om nu thuis de DVD te kunnen kijken, is echt heel erg leuk. Dansend staat ze voor de televisie om mee te kunnen doen met Juf Roos.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.