Speelgoed van het Jaar 2018 Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Winnaars Speelgoed van het Jaar 2018

Winnaars Speelgoed van het Jaar 2018 8 november 20181 Comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

winnaars Speelgoed van het Jaar 2018

De winnaars van de Speelgoed van het Jaar 2018 verkiezing, we hebben er even op moeten wachten maar gisteren was het zover. Wij waren uitgenodigd om de prijsuitreiking bij te wonen en konden daar geen nee tegen zeggen! De afgelopen weken hebben we vol enthousiasme geschreven over de genomineerden producten en we waren uitermate nieuwsgierig naar de winnaars Speelgoed van het Jaar 2018!

Het NEMO Science Museum

Voor d e prijsuitreiking werden we uitgenodigd in het NEMO Science Museum in Amsterdam. Voordat de prijsuitreiking begon mochten we ook een bezoek brengen aan dit museum en dat is absoluut een aanrader. In het NEMO Science museum ontdekt iedereen, van jong tot oud, hoe interessant wetenschap en technologie zijn. Je hebt vijf verdiepingen vol met tentoonstellingen, experimenten en demonstraties. Voor kinderen absoluut heel leuk, want er valt veel te leren door te doen.

Speelgoed van het Jaar 2018

Na een bezoek aan het museum begon het pas echt. In het auditorium werden we welkom geheten en konden we al het genomineerde speelgoed bekijken en testen. Dit viel bij de kinderen uiteraard goed in de smaak!

winnaars Speelgoed van het Jaar 2018

Na het spelen werd er een presentatie gehouden. Chazia Mourali en ontwikkelingspsycholoog Ger Ramakers vertelden ons meer over het belang van spelen en de laatste speelgoedtrend. Heel interessant, dus hier komen wij later nog zeker een keer op terug. Ger Ramakers ontwikkelde een recept waarbij minimaal 30 minuten per dag spelen centraal staat. Dit is heel goed voor het welzijn, de verbondenheid en de ontwikkeling van onze kinderen.

Winnaars Speelgoed van het Jaar 2018

Dan nu door naar de winnaars Speelgoed van het Jaar 2018! We gaan jullie niet langer in spanning houden en zullen per leeftijdscategorie de winnaar vermelden.

0 t/m 3 jaar oud

In de categorie 0 t/m 3 jaar oud waren genomineerd: de Bla Bla Blocks van Vtech, Fisher-Price Dansen & Wiebelen Rockit en My First Tractor Set van SmartMax. En de winnaar is geworden:

winnaars Speelgoed van het Jaar 2018

Het Bla Bla Blocks Speelhuis van Vtech!

4 & 5 jaar oud

In de categorie 4 & 5 jaar oud waren genomineerd: de Plas Dans Baby van Hasbro, Trap er niet in van Hasbro, Happie Haai van Goliath, Mobiele aanvalstoren van de dwergen van Playmobil en de WowWee Fingerlings HUGS van Eldohm. En de winnaar is geworden:

winnaars Speelgoed van het Jaar 2018

De Mobiele Aanvalstoren van de dwergen van Playmobil!

6 & 7 jaar oud

In de categorie 6 & 7 jaar oud waren genomineerd: de MIND Designer Robot van Clementoni, Poopsie Slime Surprise Poop Pack van MGA Entertainment, L.O.L. Surprise under wraps van MGA Entertainment, Concept Kids Dieren van Enigma Distribution en Squirrels go Nuts
van Smart Games.  En de winnaar is geworden:

winnaars Speelgoed van het Jaar 2018

Squirrels go Nuts van Smart Games! Lees hier onze ervaring met het spel Squirrels go Nuts.

8 & 9 jaar oud

In de categorie 8 & 9 jaar oud waren genomineerd: de Gravitrax Starter set van Ravensburger, Boomtrix van Goliath, Monopoly valsspelers editie van Hasbro, The Climbers van 999 Games en Twickto Aviation 1 van Twickto. En de winnaar is geworden:

winnaars Speelgoed van het Jaar 2018

Monopoly Valsspelers editie van Hasbro!

10 & 11 jaar

In de categorie 10 & 11 jaar oud waren genomineerd: Manhattan van 999 Games, Reis door de ruimte met André Kuipers van Just Games, Recoil van Goliath, Nintendo Labo – Mixpakket van Nintendo en Cube Puzzler Pro van Smart Games. En de winnaar is geworden:

winnaars Speelgoed van het Jaar 2018

Het Nintendo Labo – Mixpakket van Nintendo!

12 t/m 17 jaar oud

In de categorie 12 t/m 17 jaar oud waren genomineerd: The Great Tour van Selecta Spel en Hobby, Azul van Enigma Distribution, Muse van 999 Games en Crystal Card Kit 18×18 cm van IT Netherlands. En de winnaar is geworden:

winnaars Speelgoed van het Jaar 2018

The Great Tour van Selecta Spel en hobby! Lees hier onze ervaring met het spel The Great Tour.

Vanaf 18 jaar oud

In de categorie 18+ waren genomineerd: Paco Sako van Paco Sako, iKNOW Hitlist van Selecta Spel en Hobby, Exit van 999 Games en Jurassic World the Boardgame van Just Games. En de winnaar is geworden:

winnaars Speelgoed van het Jaar 2018

Het spel EXIT van 999 Games. Lees hier onze ervaring met het spel EXIT van 999 Games.

Hebben jullie gestemd op de winnaars Speelgoed van het Jaar 2018?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.