Informatief & Tips Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Houten speelgoed bij HEMA

Houten speelgoed bij HEMA 7 november 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Houten speelgoed bij HEMA garage

De speelgoedboeken zijn al op de deurmat gevallen, verlanglijstjes worden gemaakt. De decembermaand komt er weer aan, het aftellen is begonnen! Ook bij HEMA wordt er gedacht aan de decembermaand en duurzaam speelgoed. Dit jaar vindt je een groot assortiment nieuw houten speelgoed bij HEMA.

Houten speelgoed bij de HEMA

Het houten speelgoed van HEMA is mooi van vorm en vrolijk gekleurd! Het houten speelgoed bij de HEMA zorgt ervoor dat zintuigen worden geprikkeld en fantasie wordt gebruikt in het spel. En voor elk kind is er wel iets te vinden. Het assortiment houten speelgoed bij HEMA bestaat uit auto’s, een keukentje, een poppenhuis en nog veel meer!

Het houten HEMA winkeltje

Winkeltje spelen, wie heeft het vroeger niet gedaan. Dit kan uitermate goed achter de toonbank van het houten HEMA winkeltje. Verkoop je eigen producten, weeg ze op de weegschaal en betaal ze bij de bijpassende kassa. En wat kan er uiteraard niet ontbreken? Juist! De HEMA rookworst!

Houten speelgoed bij HEMA winkeltje

Het houten poppenhuis

Voor de poppenliefhebbers is er het houten HEMA poppenhuis. Het poppenhuis is kleurrijk en bevat alles wat je in een echt huis ook vindt. Van een keuken tot de badkamer, het poppenhuis is van alle gemakken voorzien.

Houten speelgoed bij HEMA poppenhuis

Het houten keukentje

En tot slot het houten keukentje. Gezellig samen koken of papa en mama nadoen? Met deze keuken wordt je al snel de chef-kok in huis. Wie zet het lekkerste gerecht op tafel?

Houten speelgoed bij HEMA keukentje

De houten parkeergarage

Wat dacht je van de houten parkeergarage. Ruimte genoeg om een heleboel auto’s te parkeren, met de lift hijs je de auto’s naar de juiste verdieping en wegrijden kan via de schuine hellingen. En er is zelfs een plek voor de helikopter om te landen!

Houten speelgoed bij HEMA garage

Is dat alles?

Nee, absoluut niet! Het assortiment houten speelgoed bij HEMA is enorm. Naast de bovenstaande toffe items, koop je nog veel meer leuk speelgoed. En dat al vanaf 1 euro! Hieronder een greep uit de rest van het houten speelgoed dat je bij HEMA kunt kopen.

HEMA houten speelgoed

Hebben jullie al houten speelgoed van de HEMA in huis?

Ook leuk: de houten speelkeuken van Hape

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.