Reviews Rollenspel en Feest

Review | Houten speelkeuken van Hape

Review | Houten speelkeuken van Hape 6 januari 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Speelkeuken van Hape

Hebben jullie kinderen ook een houten speelkeuken thuis? Nog niet? Dan hebben wij een hele goede tip voor je! Namelijk mooie speelkeukens van Hape. 

Houten speelkeuken van Hape

Wij mochten een hele mooie speelkeuken van Hape testen, namelijk de Multi-Function kitchen. In deze droomkeuken wordt ieder recept gegarandeerd een succes! En je krijgt er ook nog eens 2 pannen, 1 lepel en 1 spatel bij! Koken maar! 

Speelkeuken van Hape

Deze mooie speelkeuken van Hape heeft een werkhoogte van 52,5 centimeter en wordt aangeraden voor kinderen vanaf 3 jaar. Zoals je ziet is het een stoere keuken, dus voor zowel jongens als meisjes is het leuk. Wij hebben de keuken getest met onze twee kindjes. Spencer wordt over 2 weken alweer 4 jaar en Jasmijn wordt een maandje later 2 jaar. Jasmijn haar grootste hobby is ‘thee zetten’ met een houten speelgoedtheepot en kopjes dus we vermoedden dat dit ook wel in de smaak zou vallen. 

Vind je dit leuk om te lezen? Lees hier onze tips voor low budget speelgoed voor in een speelgoedkeuken! 

En dat bleek ook zo te zijn. Toen mijn man de keuken in elkaar had gezet, gingen ze allebei gelijk aan de slag. Overigens was de keuken makkelijk in elkaar te zetten. Zoals we gewend zijn van Hape is de speelkeuken van goede kwaliteit. Stevig en duurzaam. 

Speelkeuken van Hape

De speelkeuken kan aan twee kanten open. Er is een draaideur en een ander deurtje. Ook kan de oven open en daar kunnen dingen in worden gezet. Aan de knoppen boven de oven kan echt gedraaid worden en ze maken nog geluid ook! Er is een kleine gootsteen met kraan en een kookplaat met 4 pitten.

Zoals je ziet op de foto zijn de kindjes al druk bezig. De pan staat al in de oven. En het theeservies van onze dochter is ook gelijk in de keuken gezet (dit wordt dus niet met de keuken geleverd). 

Leuk voor alle leeftijden

Ondanks dat onze kinderen twee jaar verschillen in leeftijd is het echt een aanrader voor beiden. Ze kunnen ook leuk samen spelen erin en echt samen koken. Onze dochter is gek van de oven. Ze blijft dingen er in en uit doen. Aan de knoppen draaien, en alles weer van voor af aan. Spencer is vooral druk met de deuren die allemaal open en dicht kunnen en is inmiddels erg goed in het koken van ‘soep’ voor ons. 

Speelkeuken van Hape

We zijn dus echt hartstikke blij met deze speelkeuken van Hape! Naast deze mooie versie, zijn er nog veel andere toffe speelkeukens te koop. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gave barbecue of een ijskar? Echt een aanrader! Ik weet zeker dat onze kinderen jarenlang plezier gaan hebben van deze mooie speelkeuken! 

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.