Rollenspel en Feest Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Goedkoop speelgoed voor in een speelgoedkeuken

Goedkoop speelgoed voor in een speelgoedkeuken 20 juli 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Goedkoop speelgoed voor in een speelgoedkeuken

De speelgoedkeuken is al 1,5 jaar een populair stuk speelgoed hier in huis. Wij hebben het welbekende keukentje van IKEA en heel veel accessoires erbij. De verzamelwoede komt bij mij vaak naar boven met dit soort dingen en dat is ook met speelgoed voor in het keukentje het geval. Om het niet te duur te maken, ben ik op zoek gegaan naar goedkoop speelgoed voor in een speelgoedkeuken. Vandaag deel ik mijn tips met jullie!

Action

Waar zouden we zijn zonder de Action? Uiteraard heb ik hier gekeken voor leuk speelgoed voor bij het keukentje. Ik was gelijk verliefd op deze set met hamburgers en ander fastfood. En die Action-prijzen zijn natuurlijk heerlijk zoals altijd. Deze 32-delige set was dan ook maar 4.99 en staat inmiddels al ruim een jaar hier in het keukentje!

Goedkoop speelgoed voor in een speelgoedkeuken

HEMA

Een andere go-to winkel voor lowbudget speelgoed is nog steeds de HEMA. Je hebt daar prachtige sets, zoals deze houten broodset voor slechts 7.50. Er is ook nog een soortgelijke hele mooie houten groente en fruit snijset. Deze kost ook slechts 7.50. Dat is echt niet duur voor mooi houten speelgoed! En deze kookset voor 8 euro wil ik jullie ook niet onthouden.

Goedkoop speelgoed voor in een speelgoedkeuken

AliExpress

Mijn favoriete webshop BY FAR is AliExpress. Hier kan ik mezelf echt uren op vermaken. En waarom daar niet kijken of er ook wat leuks te vinden is voor bij een speelkeuken? Nou, dat is er hoor! Pagina’s vol!
Spencer is helemaal gek van eieren. Ik denk dat naast pannenkoeken eieren echt zijn lievelingseten zijn. ‘Ei’ was dan ook één van de eerste woorden die hij leerde. En als we in de supermarkt langs het schap met de eieren komen, wordt hij helemaal enthousiast. Zijn speelkeuken mag dan ook absoluut niet zonder eitjes zijn uiteraard. Op AliExpress vond ik deze set met 6 eitjes voor slechts 5 euro. Schattig hè? Hij kan ze echt in een doosje doen en in en uit elkaar halen. Erg populair hier thuis!

Goedkoop speelgoed voor in speelgoedkeuken

Voor slechts 4,37 kwam ik dit houten ijsje tegen bij AliExpress. Je hebt het ijsje in drie kleuren, de onderstaande versie, een bruine chocoladeversie en een roze aardbeiversie. Niet heel bijzonder, maar ik vond het toch een leuke zomerse aanvulling voor bij het keukentje. Spencer is helemaal gek van dingen op elkaar stapelen en dergelijke, dus dit ijsje gaat ook al lang mee hier!

Goedkoop speelgoed voor in speelgoedkeuken

Op AliExpress heb je echt honderden pagina’s die je door kunt bladeren, ook met allemaal (houten) groente en fruit.

Daarnaast is bol.com uiteraard ook een oneindige bron van heel veel speelgoed voor bij een keukentje, waar je ook van alles kunt vinden. Uiteraard is dat niet allemaal low budget.

Dat waren mijn tips! Hebben jullie nog leuke ideeën voor mij waar ik tof goedkoop speelgoed voor in een speelgoedkeuken kan scoren?

En hoe dit speelgoed allemaal goed schoon kunt maken? Dat lees je in deze blog! 

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.