Knutselen en Educatief Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

5x Speelgoed om veters te leren strikken

5x Speelgoed om veters te leren strikken 18 maart 20181 Comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Veters leren strikken is best een opgave voor die kleintjes. Gelukkig is er allerlei speelgoed op de markt om het aanleren van deze vaardigheid wat makkelijker te maken. Je kunt er 20 euro tegenaan gooien, of gewoon lekker low budget via AliExpress. Alles Over Speelgoed zet allerlei speelgoed om veters te leren strikken op een rij voor je!

AliExpress – schoentjes om veters te leren strikken

Speelgoed om veters te leren strikken

Laat ik maar gelijk met de goedkoopste optie beginnen: AliExpress. AliExpress is natuurlijk een onuitputtelijke bron van alles wat je maar kunt verzinnen. En ze hebben er ook houten schoentjes, geschikt om veters op te leren strikken. Voor slechts €1,66 al te koop. Zonder instructieboekje en dergelijke uiteraard, maar wel de goedkoopste optie!

 

 

SES Ik Leer veters strikken

Speelgoed om veters te leren strikken

Voor een schappelijke prijs van +/- €5,49 is SES Ik leer veters strikken te koop. In deze set zit een blauwe schoen met rode veter. De schoen is gemaakt van schuimrubber. Er zit ook een instructieboekje bij.

Melissa & Doug – Wooden Lacing Shoe

Speelgoed om veters te leren strikken

Heb je liever een wat stevigere schoen, dan is deze houten schoen van Melissa & Doug wellicht een optie. De schoen is extra hoog en erg stevig. Voor zover ik heb kunnen vinden alleen beschikbaar in het rood. Te koop voor €9.99.

 

Thomas leert zijn veters strikken, Kate leert haar veters strikken

Speelgoed om veters te leren strikkenMet een prijs van rond de 20 euro een stuk prijziger dan de andere opties, maar wel veel uitgebreider. Met deze kartonnen boekjes in de vorm van een schoen leren kinderen op een speelse manier hun veters strikken. Er staan twee manieren in waarop ze dat kunnen doen, zodat ze het kunnen leren op de manier die zij het gemakkelijkst vinden. Naast instructies met afbeeldingen bevat de schoen een kort verhaaltje. De veter die door de pagina’s heen gaat, is eruit te halen, net als bij een echte schoen.

Hoe strik ik mijn veters?

Speelgoed om veters te leren strikkenOok een boek, maar toch een hele andere opzet dan de vorige optie. Het boek is vanaf mei beschikbaar. Dit boek leert je onder meer: hoe je je veters kruislings rijgt, hoe je een konijnen-oorstrik maakt, hoe je een lusstrik maakt en hoe je een dubbele knoop legt. Veters strikken voor gevorderden kun je wel zeggen.
Er zit een oefenschoen bij die je zelf in elkaar moet zetten. Het boek kost rond de €9,99.

Ook interessant: Veters strikken leer je met dit boek & 5x het leukste badspeelgoed

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.