Baby en Peuter Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar

5x Het leukste badspeelgoed

5x Het leukste badspeelgoed 31 maart 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Cadeau voor een baby

In bad gaan is voor de meeste kinderen al een feestje op zich, maar dat feestje is niet compleet zonder leuk badspeelgoed! Er is zo ontzettend veel keus op dit gebied, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we een selectie voor je gemaakt van het allerleukste badspeelgoed!

Schildpadjes

Badspeelgoed

We beginnen even lekker low budget met deze opwindbare schildpadjes van AliExpress. Ze kosten slechts 1,56. We hebben de blauwe en groene in huis en ons zoontje heeft er al heel lang heel veel plezier van. Zo simpel kan het zijn soms; wind het schildpadje op en zijn armpjes gaan bewegen. Zo gaat het schildpadje dus snel door het water.

Nuby Drijvende Octopus

Badspeelgoed

Deze Nuby drijvende octopus is al te koop vanaf 9,99 en geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden. De kleurrijke ringen moeten geworpen worden om de tentakels van de octopus. De octopus blijft drijven op het water.

Chicco Bad Bloem

Hoe schattig is deze Chicco Bad Bloem? Geschikt voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Vul de gieter met water en schenk het vervolgens in het bovenste bakje zodat het bloemetje gaat draaien. Er zit een zuignap aan zodat het vastgezet kan worden. Te koop voor 12,99.

SES Soep in bad

Zijn jouw kinderen iets ouder? Vanaf 3 jaar kunnen ze los gaan met SES Soep in bad. Doe de ‘bouillon’ (kleurtablet) in het water. De tablet begint te bruisen en kleurt het water groen. Vervolgens kun je ingrediĆ«nten toevoegen, koken en weer afgieten. Verkrijgbaar voor 11,95.

VTech Bad Avonturen Eiland

badspeelgoed

In de stijl van de Toet Toet Auto’s en de Zoef Zoef Dieren heeft Vtech de Blub Blub lijn voor in bad. Een lijn die bestaat uit heel veel badspeelgoed met allerlei beestjes, bootjes, enzovoort. Onderdeel van die lijn is dit Bad Avonturen Eiland. Te koop vanaf 25,95 en geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Bij deze set krijg je de schildpad erbij. Compleet met melodietjes en gezongen liedjes.

En er is natuurlijk nog veel meer leuks verkrijgbaar!

Ook interessant; 5x speelgoed om veters te leren strikken

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.