Buitenspeelgoed Crayola Reviews Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Crayola Stoepkrijt Mandala – creatief buitenspeelgoed

Crayola Stoepkrijt Mandala – creatief buitenspeelgoed 30 maart 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Crayola Stoepkrijt Mandala

De zon schijnt, de deur gaat open en de kinderen rennen naar buiten. Het buitenspeelseizoen komt er weer aan, dus houden we jullie ook graag op de hoogte van het leukste speelgoed voor buiten. En soms is het simpelste speelgoed ook gewoon het allerleukste. Geef onze kinderen stoepkrijt en ze ontpoppen tot ware Picasso’s! Zo ook met de Crayola Stoepkrijt Mandala set.

Crayola – creatief speelgoed voor kinderen

Je kent Crayola misschien wel van de beroemde Crayola waskrijtjes, Doodle Magic of de Marker Airbrush, een aantal bekende producten uit het assortiment van Crayola. Producten voor elke leeftijd, gemakkelijk en veiling, functioneel en wasbaar. Crayola draagt graag bij aan de ontwikkeling van kinderen door diverse creatieve producten beschikbaar te stellen.  Jaarlijks worden er nieuwe producten ontwikkelt waaronder de Crayola Stoepkrijt Mandala set!

De Crayola Stoepkrijt Mandala set

De Crayola Stoepkrijt Mandala set geeft een extra dimensie aan het stoepkrijten. Met deze set versier je de tuin of straat met prachtige ontwerpen en patronen. Hoe je dat doet? Het is heel eenvoudig. Met de Crayola Stoepkrijt Mandala set kan je binnen enkele minuten aan de slag.

Crayola Stoepkrijt Mandala Set
De Crayola Stoepkrijt Mandala set bevat:

– 4 stuks stoepkrijt
– 6 verschillende sjablonen
– sjablonenhouder

 

Hoe word je een ware straatkunstenaar?

Crayola Stoepkrijt Mandala BuitenspeelgoedMet de Crayola Stoepkrijt Mandala set ben je nog maar enkele stappen verwijdert voordat je aan de slag kan als ware straatkunstenaar. Haal het stoepkrijt uit de verpakking, kies een sjabloon en bevestig deze aan de sjablonenhouder. Trek lijnen of kleur het sjabloon in. Ben je klaar? Dan druk je op de groene knop en het sjabloon verplaatst. Stap voor stap maak jij je eigen prachtige mandala. Je kunt oneindig variëren door van sjabloon te wisselen. Geen zin om er een mandala mee te maken? Met een beetje creativiteit maak je er veel meer mee!

Wat vinden wij van de Crayola Stoepkrijt Mandala set?

Crayola Stoepkrijt MandalaJamie en Fenna zijn gek op buitenspelen en op stoepkrijt. Dus toen er werd gevraagd of wij de mandala set wilde testen konden wij natuurlijk geen nee zeggen. De kinderen renden enthousiast naar buiten en gingen direct aan de slag. De bijgeleverde stoepkrijt is vierkant en ligt daardoor heel goed in de hand. En ook niet onhandig, Crayola stoepkrijt is gemakkelijk te verwijderen met water van de stoep en kleding. Ook de sjablonenhouder is eenvoudig te bedienen. Sjablonen klik je binnen elke seconden vast en plaats je op de grond. Het enige lastige is om te zorgen dat je de sjablonenhouder niet per ongeluk verschuift.

Crayola Stoepkrijt Mandala BuitenspeelgoedJamie besloot er een mannetje met gek haar van te maken. Maar ook de mandala is super leuk om te maken. Binnen een paar minuten staat deze op de straatstenen!

Zijn jullie kinderen ook gek op stoepkrijten?

Ps. houd de website in de gaten. Binnenkort geven we een Crayola Stoepkrijt Mandala set weg!

 

Crayola Stoepkrijt Mandala

€14,95
7.7

Prijs

7.0/10

Kwaliteit

8.0/10

Speelplezier

8.0/10

Pros

  • Eenvoudig
  • Leuk voor buiten
  • Makkelijk op te bergen (niet groot)
  • Bevordert de creativiteit

Cons

  • Slechts vier kleuren stoepkrijt

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.