Boeken, School en Vrije tijd Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar

Veters strikken leer je met dit boek

Veters strikken leer je met dit boek 27 februari 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Veters Strikken Boek

Schoenen met klittenband zijn ideaal, maar er komt een moment waarop je er niet langer omheen kan: schoenen met veters! En veters strikken is voor volwassenen de normaalste zaak van de wereld, maar voor jonge kinderen is dat anders. Maar ook kinderen willen maar al te graag kunnen zeggen: ik kan al veterstrikken!

Wanneer leer je veters strikken?

Wanneer begin je met veters strikken? Deze vraag stelde ik mij onlangs. Schoenen met klittenband is wat de kinderen hier het meeste in huis hebben. En een veterstrikdiploma heeft de oudste nooit gehaald. Zelf kan ik mij herinneren dat wij dat vroeger in groep 2 haalden. In ieder geval, met een 4- en een 6-jarige in huis is het tijd om de veters te leren strikken.

Ik kan al veterstrikken

Maar waar begin je? Pak je een schoen met veters en begin je te strikken? Laat je de kinderen filmpjes kijken op Youtube? Koop je speelgoed om je veters te leren strikken? In ons geval kregen wij een boekje toegestuurd wat we hiervoor kunnen gebruiken!

Ik kan al veterstrikken
Het boek ‘Ik kan al veterstrikken’

De tekst en vormgeving van dit boek is gedaan door Studio Imagebooks en de illustraties zijn gemaakt door Sylvia Takken.

Veters strikken leer je met dit boek

Het boek ‘Ik kan al veterstrikken!‘ is hier in huis meteen een hit. Het veters strikken wordt voorgedaan door een konijntje (lievelingsdier van onze kinderen) en het boek is heel eenvoudig en heeft een uitneembare schoen!

Veters strikken
Zo leer je veters strikken

De pagina’s bevatten weinig tekst. Enkel een korte uitleg en wat tips, dus dat is superhandig. Stap voor stap ga je aan de slag. Het schoentje met de veters kan je uit het boek halen. En de veters hebben verschillende kleuren. Zo kan je kinderen makkelijk helpen door aan te geven naar welke veter (geel of paars) zij moeten kijken!

Veters Strikken Boek

Er moet hier in huis nog even geoefend worden, vooral door onze 4-jarige, maar daar gaat dit boek zeker bij helpen. Wat ons betreft zeker een aanrader!

Op welke leeftijd hebben jullie kinderen leren veters strikken?

Ik kan al veterstrikken!

€8,95
8.2

Speelplezier

7.5/10

Kwaliteit

8.0/10

Prijs

9.0/10

Pros

  • Stap voor stap uitleg
  • Vrolijke illustraties
  • Je kan meteen oefenen met de schoen uit het boek

Cons

  • Trek niet te hard aan de veters, dan laten ze los.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.