Televisie & film Verlopen winacties

Paw Patrol: Ready Race Rescue

Paw Patrol: Ready Race Rescue 15 september 20205 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

PAW Patrol: Ready Race Rescue

Paw Patrol is nog altijd ontzettend populair. Speelgoed, games, uiteraard de televisieserie, maar ook films! Paw Patrol: Ready, Race, Rescue is onlangs op DVD verschenen. Lees je snel verder?

Paw Patrol: Ready Race Rescue

Paw Patrol: Ready Race Rescue is een film die 42 minuten duurt. In de film draait het allemaal om de Avonturenbaai 500. Er is een probleem voor de legendarische raceheld De Whoesh. De pups van Paw Patrol zijn zijn crew, maar De Whoesh blijkt niet mee te kunnen doen. Marshall is een enorme fan en kruipt achter het stuur om zijn rol over te nemen.

Ready, Race, Rescue

Maar uiteraard is er tegenstand: Marshall moet de strijd aan gaan met Cheetah, zijn valsspelende rivaal die samen met burgemeester Humdinger een superbolide heeft samengesteld uit gestolen onderdelen. In tegenstelling tot andere DVD’s, staat er één film op deze. Uiteraard is er ook speelgoed te koop dat bij deze film hoort.

Wat vinden wij van de film?

Onze kinderen vinden Paw Patrol nog steeds heel erg leuk, dus ook Ready Race Rescue werd hier met open armen ontvangen. Racen doet het sowieso altijd goed. De film is ook gewoon heel erg leuk, zoals we van Paw Patrol gewend zijn. Wel vind ik het een nadeel dat dat alles is dat op de DVD staat. Helaas geen extra aflevering of iets dergelijks.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

5 comments

  1. Hier maak ik mijn kleinkinderen heel blij mee.
    Zo’n leuke dvd is goed voor een middagje tv kijken.
    Ik heb geen facebook (privéredenen), maar volg bloglovin en doe graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.