Reviews Televisie & film

Paw Patrol V22

Paw Patrol V22 12 februari 20207 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Paw Patrol DVD

Zijn jullie kids ook zo’n fan van Paw Patrol? Hier is de serie nog steeds ontzettend populair. We waren ook erg blij toen we een DVD van Paw Patrol opgestuurd kregen en die mochten kijken samen.

Paw Patrol V22: Pups Chase a mystery

Op de DVD Paw Patrol V22 staan zeven afleveringen. Ga mee met Chase en de pups als ze een telefoondief opspeuren, ga op een spannende zoektocht in de bergen en vind nét op tijd een gestolen telescoop terug om een speciale komeet te spotten. Ook geven de pups een geheime surprise party voor de verjaardag van Chase.

Deze afleveringen staan op de DVD:

  • Pups redden een wandelende sterrenkijker
  • Pups en de weerpuppy
  • Pups en het mysterie van de vermiste mobieltjes
  • Pups redden een kattendief
  • Pups redden het huis van Mevrouw Marjorie
  • Pups-a-doedel-dee
  • Pups doen het licht aan

Meer lezen over Paw Patrol? Lees onze review over Color Wonder Box set Paw Patrol

Paw Patrol DVD

Onze kinderen vinden Paw Patrol eigenlijk altijd leuk, maar op de één of andere manier vinden ze het specialer om afleveringen op DVD te kijken dan als het gewoon op televisie voorbij komt. Deze zeven afleveringen hebben ze dan ook vaak zitten kijken met z’n tweetjes. De DVD wordt geregeld tevoorschijn gehaald. Echt knap hoe de makers van Paw Patrol elke keer weer verhalen weten te bedenken die blijven boeien en de kinderen hun aandacht weten te pakken.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

7 comments

  1. Leuk, ik doe mee! Mijn zoon was altijd al een fan en nu is mijn dochter het ook. Marshall is favoriet omdat die zo grappig en klungelig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.