Baby en Peuter Boeken, School en Vrije tijd Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar

Spreek zelf het prentenboek ‘Kikker is verliefd’ in

Spreek zelf het prentenboek ‘Kikker is verliefd’ in 11 februari 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Kikker is verliefd

Een kinderboek dat je zelf in kunt spreken voor jouw kind(eren)? Dat bestaat! Het prentenboek Kikker is verliefd is voor het eerst verkrijgbaar als inspreekprentenboek.

Kikker is verliefd

Kikker is verliefd is een boek van Max Velthuijs en kunnen we gerust een klassieker uit de serie over de groene held noemen. En er is nu dus een nieuw concept. In het boek zit een opnameknop. Op die manier kun je het verhaal voorlezen zodat je kinderen of kleinkinderen altijd je stem kunnen horen. Het boek slaat het op en je kunt het dus later terug luisteren. Stel dus dat je een avondje weggaat en jouw kindje jou heel erg mist, dan ben je op deze manier dus toch een beetje bij hem of haar!

Kikker is verliefd

Kikker voelde zich vreemd.
Hij moest lachen en huilen tegelijk.
En zijn hart klopte van boem-boem, boem-boem.
Varkentje dacht dat hij kou had gevat
Maar Haas wist wat er met Kikker aan de hand was.
‘Je bent verliefd,’ zei hij.

Wat vonden wij van het boek?

Onze kinderen vinden Kikker erg leuk, we hebben er meerdere boeken van en zijn al twee keer naar het theater geweest om een voorstelling van Kikker te bekijken. Dit boek viel dan ook goed in de smaak, überhaupt om het verhaal. Maar toen ik de opnamemogelijkheid had gebruikt en liet zien hoe het moest, was het natuurlijk helemaal feest. Ik heb het boek ingesproken en soms hoor ik opeens mijn eigen stem dan door het huis omdat de kinderen zitten te luisteren. De boefjes hebben nu zelf ook ontdekt hoe het opnemen werkt, dus stiekem hebben ze zelf ook al dingetjes in zitten spreken in het boek 😉

Kikker is verliefd is een leuk boek met een lief verhaal. Het opnemen geeft het een extra laag en maakt het erg leuk om bijvoorbeeld cadeau te doen.

Kikker is verliefd

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.