Dagje uit Informatief & Tips

Uittip | Kikker en het Avontuur

Uittip | Kikker en het Avontuur 3 oktober 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Kikker en het Avontuur

Eén van de favoriete dingen om te doen met mijn gezin, is naar het theater gaan. Onlangs bezochten we de nieuwe voorstelling Kikker en het Avontuur en vandaag vertel ik meer over die voorstelling!

Kikker en het Avontuur

Kikker is natuurlijk bekend van de kinderboeken van Max Velthuijs. Theater Terra maakte al meerdere familiemusicals over Kikker, bijvoorbeeld Kikker en de Vallende Ster. En nu is er dus een nieuwe show: Kikker en het Avontuur.

In deze voorstelling gaat Kikker samen met Rat op een avontuurlijke reis. Dan begint het te regenen en moeten ze snel terug. Thuis blijkt een veel groter avontuur te wachten, want de huizen van Varkentje, Eend en Kikker zijn overstroomd. Omdat Kikker het beste kan zwemmen, gaat hij moedig hulp halen. Als dat maar goedkomt!

Wat vonden wij van Kikker en het Avontuur?

Vorig jaar ging ik nog met mijn zoontje samen naar de voorstelling van Kikker. Inmiddels is hij 4,5. De voorstelling wordt aangeraden voor kinderen van 4 jaar en ouder. Ondanks dat besloten we onze dochter van 2,5 dit jaar ook mee te nemen. Ze gaat geregeld mee naar het theater en vindt het altijd erg leuk. De verwachtingen waren hooggespannen na de show van vorig jaar, want die was echt heel erg leuk. En ook dit jaar was het weer een succes!

Kikker en zijn vriendjes zijn leuke, lieve en grappige karakters. De acteurs spelen het ontzettend knap en bedienen soms met hun handen zelfs het ene karakter en doen dan de stem voor een ander karakter. Echt klasse! Het is wederom een leuk verhaal en de voorstelling houdt de aandacht van de kids goed vast.

Kikker en het Avontuur

Onze kindjes hebben dan ook echt genoten van Kikker en het Avontuur. Vooral Varkentje, die erg geestig is, zorgde voor de nodige hilariteit. De voorstelling is net spannend genoeg, maar niet te spannend. De show duurt een uur en dat is precies goed. Wij hebben een hele leuke middag gehad en zijn blij dat we uitgenodigd waren voor de première van deze toffe voorstelling!

Over Theater Terra

Theater Terra maakt al 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn in heel Nederland en Vlaanderen. Daarnaast spelen voorstellingen van Theater Terra over de hele wereld, onder andere in de Verenigde Staten (inclusief Broadway), Canada, Verenigd Koninkrijk, Japan, China en Australië. Bekende voorstellingen van Theater Terra zijn Kikker, Koning van Katoren, Dribbel, Raad eens hoeveel ik van je hou en De Kleine Zeemeermin. Dit seizoen zijn de Theater Terra-voorstellingen Aladdin en Kikker en de Vallende Ster te zien. Theater Terra heeft in de afgelopen jaren diverse prijzen gewonnen, waaronder de Zilveren Krekel en meerdere Musical Awards. In 2016 werd Theater Terra opgenomen in de NRC Cultuur Top 100, als een van de belangrijkste exporteurs van Nederlandse cultuur naar het buitenland.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.