Poppen en Knuffels Speelfiguren en Voertuigen

De L.O.L. Surprise Glamper

De L.O.L. Surprise Glamper 1 oktober 20191 Comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

LOL Surprise Glamper

Bij L.O.L. Surprise weten ze van doorpakken! Het unboxen blijft razend populair en dat wordt alsmaar leuker. Vertelden we jullie onlangs nog over de L.O.L. Surprise tienerpoppen, vandaag gaat het alweer over iets nieuws. Het is tijd voor een fabulous roadtrip met de L.O.L. Surprise Glamper!

L.O.L. Surprise, wat is dat?

Het kan altijd zijn dat je het gemist hebt, maar speciaal voor jou vertellen we het nog een keer. Het draait bij het L.O.L. speelgoed om het unwrappen, unboxen oftewel het uitpakken van het speelgoed. Dit begon met de L.O.L. Surprise ballen in diverse varianten, de tienerpoppen, het huis en nu dus ook de 2-in-1 Glamper. Onderstaande video laat het unboxen zien:

De L.O.L. Surprise Glamper

Nu iedereen op de hoogte is gaan we terug naar het nieuwste product, de 2-in-1 Glamper. Het is het eerste voertuig en direct ook een spectaculair voertuig. De Glamper bevat namelijk meer dan 55 verrassingen om te unboxen, 10 chill plekken en een exclusieve pop!

LOL Suprise Glamper

Als je denkt dat 55 verrassingen al super is, dan wordt het nog leuker. Zo is bijvoorbeeld de voorkant van de Glamper los te koppelen om er een DJ booth mee te creëren. En de achterkant van de L.O.L. Surprise Glamper is te openen en zo kan de Glamper 60cm lang en 90 centimeter hoog gemaakt worden.

Wat kan je in de Glamper?

In de Glamper is het groot feest! Zo kunnen de poppen van een waterglijbaan met 2 lagen afglijden. Of misschien gaan ze liever zwemmen in een oplichtend zwembad, het kan allemaal!

Zwemmen in de Glamper

Na het zwempartijtje is het tijd om zich om te kleden voor hun moment op de catwalk. Krijg je honger van het lopen op de catwalk, dan kan je genieten van snacks in het café of bij de barbecue. En na zo’n feestelijke dag wordt er heerlijk geslapen in de stapelbedden.

Aan de kaptafel

De 2-in-1 Glamper is geschikt voor L.O.L. Surprise poppen in alle formaten.

Heb jij de L.O.L. Surprise Glamper al op het verlanglijstje staan?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.