Reviews Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Televisie & film

Review | VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup

Review | VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup 18 juli 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Paw Patrol is het helemaal hier voor ons zoontje van 3,5. Toen hij onlangs een cadeautje mocht uitzoeken, was het dan ook geen verrassing dat hij in de speelgoedwinkel naar het schap liep vol met Marshall, Rocky en alle andere pups. Hij koos voor de Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup. Een mooi stuk speelgoed, en erg leerzaam!

Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup

Paw Patrol Marshall Letterpret

VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup is een grote Marshall. In zijn buik zitten alle 26 letters van het alfabet, afgebeeld op een koekje. Op de koekjes staat ook een afbeelding van iets dat met de desbetreffende letter begint. En de koekjes kun je in de mond van Marshall doen.

Marshall herkent vervolgens en de letter en de afbeelding die erop staat. Kinderen kunnen spelen met de 26 kluif-letterblokjes om letters, letterklanken en voorwerpen te leren. Speel een leuk zoekspelletje of luister naar muziek. Ook kunnen kinderen Marshall de eerste letter van hun eigen naam leren.

Ook leuk: Color Wonder Box set Paw Patrol

Er zijn in totaal 4 speelstanden waarmee je spelletjes kunt spelen. Ook kun je op de knipperende badge van Marshall drukken om hem zinnetjes te horen zeggen. De ogen en oren van de Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup bewegen overigens ook. En het is de originele stem van Marshall uit de televisieserie.

Leerzaam

Marshall LetterpretOns zoontje is vanaf dag één helemaal weg van dit stuk speelgoed. Hij is 3,5 en is al een tijd heel erg bezig met het oefenen van letters. Hij herkent er al een aantal, maar nog lang niet allemaal. Het spelen met de Marshall Letterpret Reddingspup is een goede stimulans van hem. Ook kan hij nog niet alle letters goed uitspreken en daarbij helpt dit zeker ook. Er zit echt heel veel variatie in en dat houdt het mooi speelgoed om mee te spelen. Er zijn allerlei spelletjes die je kunt doen. Zo vraagt Marshall bijvoorbeeld om een bepaalde letter en moet jij die dan in zijn mond doen.

De pup hebben we inmiddels al enkele maanden in huis en nog steeds komt Marshall geregeld tevoorschijn. Niet alleen ons zoontje is er weg van, maar ook onze dochter van 1,5 is gek op Marshall. De letters snapt ze natuurlijk nog niet, maar ze vindt het fantastisch welke melodietjes en zinnetjes er allemaal uitkomen. Ook vindt ze het leuk om een koekje in zijn mond te doen.

De VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup kost rond de 30 euro en wordt aangeraden voor kinderen van 3 tot 7 jaar.

Ook leuk om te lezen: Paw Patrol: On a Roll

VTech Paw Patrol Marshall Letterpret Reddingspup

29.99
8.5

Prijs

7.5/10

Kwaliteit

8.0/10

Speelplezier

10.0/10

Pros

  • Leerzaam
  • De hond zelf is erg stevig
  • Heel lang speelplezier
  • Leuk ontwerp

Cons

  • Het klepje op de buik is vrij kwetsbaar

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.