Informatief & Tips Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar

Bubbleezz (de nieuwe Squishies) – knijpen maar!

Bubbleezz (de nieuwe Squishies) – knijpen maar! 17 juli 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Bubbleezz

Bubbleezz, ken je ze al? Na de Squishies is er nu de nieuwe variant: de Bubbleezz. Ze zijn er in verschillende varianten en kleuren. En net als de Squishies kunnen ze allemaal worden verzameld. Ze hebben zelfs wat extra’s! Ben je benieuwd wat de Bubbleez anders maakt dan de Squishies, lees dan snel verder.

Wat zijn Bubbleezz?

Bubbleezz zijn schattige en slijmerige figuurtjes die bestaan uit kneedbare parels. Net als de Squishies kan er dus lekker gekneed worden, maar dat is niet alles! Ze bevatten namelijk ook allemaal één of meer bedeltjes en geheime berichten die hinten naar een uniek karakter. Mocht je denken waar vind ik die bedeltjes dan? Deze zitten in de kneedbare diertjes zelf. Dus het is een kwestie van goed knijpen en zoeken.

Welke Bubbleez zijn er?

BubbleezHet speelgoedbedrijf BOTI International geeft op haar website aan dat er verschillende Bubbleezz zijn uitgebracht: Mega Pets, Slimiballz™ Mega Assortiment, Beadiballz™ Mega Assortiment en het Super & Jumbo Assortiment. Dit laatste assortiment is te vinden bij o.a. de Intertoys en Bol.com.

BubbleezDit speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud, waarbij het verstandig is om kinderen onder de 8 jaar onder toezicht van een volwassenen met dit speelgoed te laten spelen. Ze zijn niet geschikt om mee te gooien of om op te kauwen. Mocht er tijdens het knijpen toch eentje knappen, dan is het goed om te weten dat het niet schadelijk is voor de gezondheid, maar het is wel slim de Bubbleezz meteen weg te gooien. Overigens gebeurt dit bij normaal gebruik niet snel! De Bubbleezz zijn ook goed schoon te maken als ze vies zijn, even onder de kraan met lauw water afspoelen en spelen maar weer!

Bij ons in huis zijn de Squishies een hit, over deze nieuwe variant heb ik de kinderen nog niet gehoord. Maar vermoedelijk gaat dit niet lang meer duren!

Hebben jullie de Bubbleezz al in huis?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.