Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Trends

Ztringz: De nieuwste rage op het schoolplein

Ztringz: De nieuwste rage op het schoolplein 15 juli 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Ztringz

“Je moet over Ztringz schrijven, dat is weer helemaal in!”, zegt mijn man. Vragend kijk ik hem aan. Ztringz? Nooit van gehoord! Maar hij had een item gezien bij Editie NL en helemaal gelijk. De kleurrijke touwtjes zijn inderdaad helemaal terug van weggeweest en maken een enorme come-back onder de naam Ztringz.

Ztringz

Ken je nog de gekleurde touwtjes van vroeger waarmee je allemaal vormen kon maken? Denk bijvoorbeeld aan een kop en schotel. Dit simpele concept is in een nieuw jasje gestoken en heeft dus de naam Ztringz gekregen. En naast de squishies en de alle unboxing hypes, is dit het nu dus helemaal op het schoolplein. De Ztringz zijn  niets anders dan gekleurde touwen en je koopt al een pakje voor drie euro.

ZtringzVolgens de mensen achter Ztringz kun je meer dan 45 verschillende figuren maken met een regenboogtouw. Naast de traditionele kop en schotel kun je bijvoorbeeld proberen de Eiffeltoren te maken of een parachute. Ze dagen kinderen uit om samen met vriendjes en vriendinnetjes te kijken wie de meeste figuren kan maken. De Ztringz zijn natuurlijk makkelijk mee te nemen en zo heeft het speelgoed alles in huis om een ware trend te zijn en te blijven. De gekleurde touwen worden aangeraden voor kinderen vanaf 5 jaar. De touwtjes zijn vooralsnog alleen beschikbaar in de regenboogversie, maar wellicht dat in de toekomst je ook een bepaalde kleur kunt kiezen die je graag wilt. De touwen zijn overigens gemaakt van polyester.

Op YouTube kun je al allerlei tutorials vinden over hoe je bepaalde vormen kunt maken. Op deze pagina vind je een enorme reeks aan filmpjes waarin echt van alles wordt uitgelegd. Maak een trommel, een engel of snorharen. Voor ieder wat wils.

Mocht jouw zoon of dochter dus binnenkort thuis komen en over deze nieuwe rage beginnen, weet je in ieder geval waar het over gaat! 🙂

Vond je dit leuk om te lezen? Lees hier over meer speelgoed uit de jaren ’90! 

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.