Baby en Peuter Bouw en Constructie Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar

Nieuw | Bla Bla Blocks boerderij

Nieuw | Bla Bla Blocks boerderij 16 oktober 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Bla Bla Blocks boerderij

Goed nieuws! Er is een nieuwe set beschikbaar van de superleuke Bla Bla Blocks van VTech: Bla Bla Blocks boerderij.

Bla Bla Blocks

Kennen jullie de Bla Bla Blocks nog? Vorig jaar was het Speelhuis hiervan genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018. Wij mochten bij het uitkomen van de Bla Bla Blocks zelf de vrachtwagen testen en dat was een succes! Het is erg leuk en leerzaam speelgoed. Er kwamen al eerder nieuwe sets uit, en nu is er dus een boerderij bijgekomen!

Hoe zat het alweer, met die Blocks? Voor het eerst reageerden bouwsteentjes op acties van peuters. Dankzij de slimme techniek in de blokken en het Bla Bla Point, werd spelen met blokken een spel van actie en reactie. Met deze interactieve blokken oefenen peuters en kleuters fijne motoriek, taalontwikkeling, kleuren en creativiteit. In elke set zit slimme elektronica (het Bla Bla Point) waardoor de blokken, zodra ze worden geplaatst, grappige, maar ook leerzame reacties en knipperende lichtjes geven.

Bla Bla Blocks boerderij

Bla Bla Blocks boerderij

VTech spreekt zelf van het ware pronkstuk van de collectie van Bla Bla Blocks. Volgens VTech kunnen kinderen van 1,5 tot 5 jaar in de Bla Bla Blocks boerderij hun fantasie, doorzettingsvermogen, inzicht en behendigheid kwijt. Is de boerderij eenmaal in elkaar gezet? Dan kun je er groenten ‘groeien’ en heb je een echte boerderij.

Bla Bla Blocks boerderij

Dankzij de interactieve techniek die de makers in de Bla Bla boerderijblokken of Bla Bla Blocks verstopten, wordt spelen geen minuut voorspelbaar of saai. Groenten, fruit en uiteraard alle dieren op de boerderij reageren namelijk als de kleine boer of boerin met hen aan de slag gaat. Dankzij geluid, liedjes, zinnetjes en lichtjes ontdekt het kleintje spelenderwijs alles over leven op de boerderij, maar ook over etenswaren, letters, kleuren en cijfers. En zoals we van VTech gewend zijn, kan het speelgoed wel tegen een stootje.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.