Baby en Peuter Bouw en Constructie Speelgoed voor kinderen van 0 t/m 2 jaar Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar

Bla Bla Blocks krijgen vervolg

Bla Bla Blocks krijgen vervolg 26 mei 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Bla Bla Blocks

Kennen jullie de Bla Bla Blocks van VTech nog? Het Bla Bla Blocks Speelhuis was genomineerd voor het Speelgoed van het Jaar 2018 en het won! Met de Bla Bla Blocks heeft VTech vorig jaar de vertrouwde blokken totaal vernieuwd. Het zijn niet zomaar blokken namelijk. Deze blokken praten!  En; er zijn nieuwe sets verkrijgbaar!

Bla Bla Blocks

Dit voor jaar krijgen de blokken een vervolg. Deze zingende en pratende bouwblokken worden uitgebreid met vier nieuwe sets: Trein, Slimme blokkenset, Dieren blokkenset en Voertuigen blokkenset. Uiteraard zijn alle sets weer compatible met elkaar.

Hoe zat het alweer, met die Blocks? Voor het eerst reageerden bouwsteentjes op acties van peuters. Dankzij de slimme techniek in de blokken en het Bla Bla Point, werd spelen met blokken een spel van actie en reactie. Met deze interactieve blokken oefenen peuters en kleuters fijne motoriek, taalontwikkeling, kleuren en creativiteit. In elke set zit slimme elektronica (het Bla Bla Point) waardoor de blokken, zodra ze worden geplaatst, grappige, maar ook leerzame reacties en knipperende lichtjes geven. 

Nieuwe sets

Op die voet gaan de nieuwe sets verder. De grootste set is de Trein. Hier kun je dus alle andere blokjes zelf ook opzetten en zo allemaal meenemen! Daarnaast is er een slimme blokkenset en een set met allemaal voertuigen. Dus wil je een coole trein of helikopter bouwen, dan is dit de ideale set. De slimme set bestaat uit allemaal losse blokjes waarmee kinderen onder meer alle letters van het alfabet kunnen oefenen. De set bestaat uit 30 blokken.

Daarnaast is er een Dierenset te koop.

Advies verkoopprijs:

Trein € 24,95,
Slimme blokkenset € 18,95,
Voertuigen blokkenset € 13,95
Dieren blokkenset € 13,95.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.