Games en Elektronica Poppen en Knuffels Speelfiguren en Voertuigen Televisie & film Trends

Het allerleukste Pokémon speelgoed

Het allerleukste Pokémon speelgoed 10 januari 2021Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

pokemon speelgoed

Pokémon is sinds de oprichting 25 jaar geleden nog steeds een fenomeen. Het is een wereldwijd merk met videogames, trading cards, geanimeerde televisieseries, speelfilms, apps en een nog véél meer. Vandaag zetten wij het allerleukste Pokémon speelgoed voor je op een rij.

Pokémon Sword en Pokémon Shield op de Nintendo Switch

Maak je klaar om het gebied van Galar te ontdekken in de populaire Pokémon Sword en Pokémon Shield videogames. Deze zijn exclusief voor de Nintendo Switch.

pokemon speelgoed 1

Vorm een team met je vrienden en neem het op tegen sterke Gigantamax Pokémon. Of zet een kamp op om te ontspannen en zelfs curries te koken. Met de toevoeging van de downloadbare Expansion Pass (wordt los verkocht) staan er nu zelfs nog meer mogelijkheden voor je klaar. Terwijl het avontuur zich ontrafelt, kom je nieuwe en terugkerende Pokémon tegen en ga je de strijd aan met concurrerende Trainers om bekroond te worden tot kampioen.

Meer gamen? Check hier de allerleukste Nintendo Switch games voor kinderen.

My Partner Eevee

Deze is zo cool! My Partner Eevee heeft een ingebouwde microfoon en touch-sensortechnologie die ervoor zorgen dat je met Eevee op een nieuwe en leuke manier kunt communiceren. Eevee heeft meer dan 50 verschillende reacties op je aanraking, stem en muziek. Zijn oren en armen kunnen bewegen.

Pokémon Trainer Trivia

pokemon speelgoed

Wie wordt de beste Pokémon Trainer? Pokémon Trainer Trivia heeft 1000 vragen om jou en je vrienden in echte Pokémon-experts te veranderen. Probeer je topscore te verbeteren in de modus voor één speler of daag je vrienden uit in de modus voor meerdere spelers. De Pokémon Trainer Game Master zorgt voor alles, van het uitleggen van de regels tot het stellen van de vragen en het bijhouden van de scores.

Trading cards

Pokemon Sword and Shield - de nieuwste Pokemon kaarten

De wereldberoemde Pokémon Trading Card Game mag natuurlijk niet ontbreken op onze lijst met het allercoolste Pokémon speelgoed. Er zijn hier ontelbaar veel sets van met nog meer kaarten. Pokémon Trading Card Game is een van de populairste en bestverkopende kaartspellen ter wereld. Het staat bekend om prachtig geïllustreerde kaarten die leuk zijn om te verzamelen. Ook kun je ze ruilen en ermee spelen.

Pokémon bordspel Battle Academy

Pokémon bordspel

Battle Academy is het allereerste Pokémon bordspel van de Pokémon Trading Card Game: Battle Academy. Elke Battle Academy-box bevat een speelbord voor twee spelers, drie decks met zestig kaarten, spelregels en spelaccessoires. Nog meer mogelijkheden dus voor de (fanatieke) Pokémon trainer!

Pokémon Ballen

pokemon speelgoed

Deze Pokémon ballen mogen natuurlijk niet ontbreken op de lijst! Perfect Pokémon speelgoed! Gooi de Pokémon ballen en ze klappen open net als in de tekenfilm. De ballen zijn 7 centimeter groot. Er zijn ook andere sets beschikbaar met bijvoorbeeld 6 ballen erin die 5 cm groot zijn.

Pokémon Carry Case Playset

De Pokémon Carry Case Playset brengt de wereld van Pokémon tot leven. Speel je eigen Pokémon toernooien na en ontdek de wereld van Pokémon met de spannende Carry Case Playset. Denk aan een springende rots, een valluik in de top van de boom, een battle arena, een verborgen grot, een draaikolk en meer.

The Pokémon Carry Case Playset is te gebruiken met elk Pokémon figuur van 5 centimeter groot. Wanneer je jouw avonturen hebt voltooid, kun je alles gemakkelijk opbergen in je rugtas.

Dit is ons favoriete Pokémon speelgoed! Welk speelgoed vind jij het coolst!?

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.