Spellen en Puzzels Televisie & film

Het Pokémon bordspel Battle Academy

Het Pokémon bordspel Battle Academy 2 juni 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Pokémon bordspel

Pokémon fans opgelet! Eind juli verschijnt het allereerste Pokémon bordspel van de Pokémon Trading Card Game: Battle Academy. En wij vertellen je er alvast alles over!

Pokémon bordspel

Pokémon Trading Card Game is een van de populairste en bestverkopende kaartspellen ter wereld. Het staat bekend om prachtig geïllustreerde kaarten die leuk zijn om te verzamelen. Ook kun je ze ruilen en mee spelen. Daarnaast is er een uitgebreid productaanbod voor elke Trainer: van relaxte verzamelaar tot fanatieke toernooispeler. De introductie van Battle Academy biedt enthousiaste spelers nog meer toegankelijke opties.

Battle Academy

“Battle Academy is bedoeld als eenvoudig te leren en leuk spel voor alle soorten Trainers, onder wie kinderen en ouders die de Pokémon TCG nog niet kennen”, aldus J.C. Smith, Senior Director Consumer Marketing bij The Pokémon Company International. “Pokémon heeft het unieke vermogen mensen bij elkaar te brengen. We zien dan ook graag ouders en hun kinderen tijdens hun volgende spelavond Battle Academy spelen, wanneer ze samen plezier beleven aan een van hun favoriete spelmakers en de Pokémon TCG-verzamelkaarten.”

Pokémon bordspel

Elke Battle Academy-box bevat een speelbord voor twee spelers, drie decks met zestig kaarten, spelregels en spelaccessoires. Daarnaast bevat het spel een codekaart waarmee Trainers de Pokémon TCG digitaal kunnen spelen. Dat kan via de gratis Pokémon Trading Card Game Online-app op iOS- en Android-apparaten en op Pokemon.com.

Pokémon bordspel

Het Pokémon bordspel wordt wereldwijd op 31 juli 2020 gelanceerd. Het zal op grote schaal verkrijgbaar zijn bij deelnemende winkeliers en online shops. Wij kijken er naar uit!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.