Speelfiguren en Voertuigen

Pokémon Sun & Moon Celestial Storm – nieuwe uitbreiding Pokémon Trading Card Game

Pokémon Sun & Moon Celestial Storm – nieuwe uitbreiding Pokémon Trading Card Game 26 juni 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Pokemon Sun & Moon Celestial Storm

Pokémon fans opgelet! Op 3 augustus 2018 wordt er een nieuwe uitbreiding van de Pokémon trading card game gelanceerd: Sun & Moon Celestial Storm! En deze uitbreiding moet elke echte Pokémon fan natuurlijk in huis hebben. We vertellen je er graag meer over!

Pokémon – Sun & Moon Celestial Storm

De nieuwe uitbreiding heeft de naam Sun & Moon Celestial Storm gekregen. En op 3 augustus 2018 is deze uitbreiding te vinden in de winkels. Het seizoen van de smaragden stormen staat voor de deur en dit wordt vergezeld van een stormachtig gevecht tussen Pokémon en wezens uit Ultra Space.

Wat is er nieuw?

Pokemon Sun & Moon Celestial StormDe Sun & Moon Celestial Storm kent een flink aantal nieuwe Pokémon-GX, waaronder Scizor-GX, Articuno-GX, Stakataka-GX, Blaziken-GX en Rayquaza-GX. Daarnaast bevat de uitbreiding ook nieuwe Prism Star-kaarten van Latios, Latias en Jirachi.

De uitbreiding van Sun & Moon—Celestial Storm bestaat uit:

  • Meer dan 160 kaarten, waaronder:
    • 3 nieuwe Prism Star-kaarten
    • 11 Pokémon-GX
    • 27 Trainer-kaarten
  • Booster pakketten
    • Deze pakketten bevatten 10 kaarten waaronder minstens 1 zeldzame kaart en tevens 1 Basic Energy kaart

Try-outtoernooien door heel Nederland

Wil de de Sun & Moon Celestial Storm kaarten al voor de lancering uit proberen? In dat geval kan je meedoen aan de diverse try-outtoernooien die worden georganiseerd. Van 21 t/m 29 juli 2018 vinden in heel Nederland deze toernooien plaats. Meer informatie is te vinden op de officiële Pokémon website.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.