Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Hatchimals Dag 2018 – Ontmoet de HatchiBabies

Hatchimals Dag 2018 – Ontmoet de HatchiBabies 5 oktober 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

HatchiBabies

Het is vandaag Hatchimals Dag 2018! En nu horen we jullie denken: Wat!? We leggen het graag voor je uit! Ieder jaar kiest Spin Master een dag in oktober waarop de nieuwe speciale Hatchimal wordt gepresenteerd. Wij van Alles Over Speelgoed kregen onlangs al een speciale preview en mochten alvast kennismaken met de nieuwe HatchiBabies. Want ja, dit jaar kun je je eigen kleine Hatchimal-baby uit laten komen.

HatchiBabies

Vorige week waren we op uitnodiging van Spin Master in Amsterdam. Daar werden de nieuwe HatchiBabies gepresenteerd door niemand minder dan één van de grootste YouTube’ers van Nederland, Meisje Djamila. Deze Hatchimals zijn heel erg speciaal. Je koopt een ei en daarin zit dus jouw eigen ‘baby’. Je weet niet of je een jongen of een meisje hebt, dat weet je pas als je jouw ei uit hebt laten komen. Hoe laat je dat ei dan uitkomen? Dat is een heel proces. Je kunt het ei aaien, vasthouden en ervoor zorgen. Op een gegeven moment zie je dan de ogen van jouw eigen Hatchimal oplichten en het gaat geluid maken. Dat betekent dat hij of zij uit het ei wilt! Als je de schil van het ei ziet breken, is jouw baby klaar om ‘geboren’ te worden.

HatchiBabies

Je weet dus vooraf niet welke Hatchimal je krijgt. Je weet niet of je papa of mama wordt van een jongen of meisje. Maar, het is in ieder geval eentje van deze op onderstaande afbeelding. Ponette of Cheetree dus. Te schattig toch? De Hatchimal wordt geleverd met vijf accessoires. Je moet natuurlijk wel zorgen voor jouw Ponette of Cheetree. Zo moet de Hatchimal eten en verzorgd worden.

Hatchibabies

Over Hatchimals

We zijn inmiddels alweer toe aan het derde seizoen van Hatchimals. Er zijn allerlei soorten. Naast deze gigantische eieren, zijn er ook kleinere versies, de Hatchimals CollEGGtibles. Ze komen uit een magische wereld, genaamd Hatchopia. In deze fantasierijke wereld van alle CollEGGtibles, leven meer dan 13 verschillende Hatchimal-families met namen als ‘Shimmering Sands’, ‘Cloud Cove’ en ‘Friendship Farm’.  De Hatchimals in alle soorten en maten spelen slim in op de collecting en unboxing trend. Hatchimals kwamen voor het eerst op de markt in oktober 2016 en sindsdien is het succes niet meer te stoppen. De speciale Hatchimals zijn regelmatig helemaal uitverkocht. Mocht je een HatchiBabies willen bemachtigen, raden we jullie dan ook aan niet lang te wachten met bestellen. Dit gaat een gewild item worden met de feestdagen!

Lees hier onze review over de Hatchibabies!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.