Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Trends

Hatchimals CollEGGtibles seizoen 3 in het teken van vriendschap

Hatchimals CollEGGtibles seizoen 3 in het teken van vriendschap 29 mei 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

De unboxing trend is nog lang niet voorbij! De razend populaire Hatchimals CollEGGtibles gaan door en komen met een nieuwe serie. In Hatchimals CollEGGtibles seizoen 3 draait alles om vriendschap. In dit seizoen zitten er soms zelfs twee CollEGGtibles verstopt in één eitje! Lees snel verder over deze rage.

Hatchimals CollEGGtibles seizoen 3

Hatchimals CollEGGtibles seizoen 3

In dit nieuwe seizoen wordt de vriendschap in alle vormen gevierd: Hatch Friends Forever. Er zijn Best Friends, Twin Friends of Squad Friends. De Best Friends vormen samen een speciale pose. De Twin Friends kunnen niet zonder elkaar en zitten samen verstopt in één ei. Squad Goals bereik je door een special en limited edition samen te voegen met elk hun eigen thema en details. Door het combineren van verschillende CollEGGtibles maak je meer dan 20 verschillende sets. In totaal zijn er meer dan 100 nieuwe CollEGGtibles te verzamelen. Uiteraard zijn er ook special en limited editions verkrijgbaar. Ook bij Hatchimals CollEGGtibles seizoen 3 dus weer een heleboel speelplezier. Het nieuwe seizoen is overigens te herkennen aan het gele eitje.

Hatchimals CollEGGtibles seizoen 3Hatchimals CollEGGtibles

Zoals gezegd is dit alweer het derde seizoen van de Hatchimals CollEGGtibles. Ze komen uit een magische wereld, gemaamd Hatchopia. In deze fantasierijke wereld van alle CollEGGtibles, leven meer dan 13 verschillende Hatchimal-families met namen als ‘Shimmering Sands’, ‘Cloud Cove’ en ‘Friendship Farm’. De CollEGGtibles werden ongeveer een jaar geleden geïntroduceerd. Sindsdien zijn ze een enorme rage en hebben heel veel kinderen flinke verzamelwoede! En het succes van de kleine vriendjes gaat verder. Volgende maand worden er ook webisodes gelanceerd. Op die manier komen kinderen nog meer te weten over de bijzondere wereld van Hatchopia.

Hatchimals CollEGGtibles seizoen 3Prijzen

1-pack €3,99
2-pack Egg + nest €6,99
4-pack + bonus €12,99
2-pack Egg Carton €6,99
12-pack Egg Carton €29,99
Secret Scene Playset €29,99

Vond je dit leuk om te lezen? Hier lees je meer over L.O.L Pearl Surpise of over Flush Force!

 

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.