Overige

Grootste ToyChamp van Nederland opent in Amersfoort!

Grootste ToyChamp van Nederland opent in Amersfoort! 27 mei 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

ToyChamp Amersfoort

Kennen jullie de speelgoedwinkel ToyChamp al? ToyChamp heeft filialen in België en in Nederland. In Nederland vindt je deze speelgoedwinkel in o.a. Bergen op Zoom, Eindhoven, Zwolle, Kerkrade, Arkel, Cuijk, Apeldoorn, Gronsveld, Enschede en binnenkort opent ToyChamp Amersfoort! En als groot speelgoed fan en trotse inwoonster van Amersfoort ben ik daar ontzettend blij mee.

ToyChamp Amersfoort – 2200m²

Menig inwoner van Amersfoort is al een tijdje op de hoogte van de komst van ToyChamp Amersfoort. En het wachten wordt beloond, want de winkel opent op 31 mei 2018. Je vindt de ToyChamp in Amersfoort op het Eemplein boven de Albert Heijn. Het nieuwe filiaal is ruim 2200m² groot en staat helemaal vol met speelgoed! Al eerder bezocht ik de ToyChamp in Apeldoorn en ik was onder de indruk. Ze hebben zoveel meer speelgoed dan in de andere speelgoedwinkels, echt een aanrader!

Openingsweekend 31 mei t/m 3 juni 2018

De opening van de grootste ToyChamp van Nederland wordt natuurlijk één groot feest. Van 31 mei t/m 3 juni 2018 heeft ToyChamp diverse vrienden uitgenodigd om een gezellig feestje te komen vieren. Zo zijn er diverse Meet & Greets met o.a. Skye, Super Mario, Lightning Mcqueen en Onnedi (Dionne Slagter). Je kunt dit weekend ook meedoen aan diverse wedstrijden en demo’s. Zo maak je kans op diverse K’nex en Nerf prijzen. Of misschien win jij wel de grootste Smooshy Mushy ter wereld!

Openingsweekend ToyChamp Amersfoort

Bekijk hier alle Meet & Greets, wedstrijden en demo’s >

Bereikbaarheid ToyChamp Amersfoort

Mocht je van plan zijn een bezoek te brengen aan de ToyChamp in Amersfoort dan kan dit met de auto maar ook het openbaar vervoer is zeker een optie. Onder de speelgoedwinkel vind je een parkeergarage waar je tegen betaling kunt parkeren. Ook met het openbaar vervoer is de ToyChamp goed te bereiken. Wanneer je op station Amersfoort Centraal het station aan de achterzijde verlaat, is het slechts 5 tot 10 minuten lopen. Verlaat je het station via de voorzijde dan stap je in de bus en ben je binnen een paar minuten bij de ToyChamp.

Wat vinden jullie van de ToyChamp?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.