Reviews Speelfiguren en Voertuigen

Review | Hatchimals HatchiBabies

Review | Hatchimals HatchiBabies 16 januari 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Hatchimals

Enige tijd geleden op Hatchimals Dag 2018 vertelden we jullie al over de nieuwste HatchiBabies. Wij hebben zelf ook een HatchiBabies in huis en vandaag delen we graag onze ervaringen met jullie!

Hatchimals

Mocht je nog niet weten wat Hatchimals zijn, dit zijn dus beestjes die in eieren leven. We zijn alweer toe aan het derde seizoen van Hatchimals. Er zijn allerlei soorten. Naast deze gigantische eieren, zijn er ook kleinere versies, de Hatchimals CollEGGtibles. Ze komen uit een magische wereld, genaamd Hatchopia. In deze fantasierijke wereld van alle CollEGGtibles, leven meer dan 13 verschillende Hatchimal-families met namen als ‘Shimmering Sands’, ‘Cloud Cove’ en ‘Friendship Farm’. 

Hatchimals

HatchiBabies

Deze HatchiBabies komen uit een enorm ei. En daarmee begint gelijk al de pret. Het beestje ‘leeft’ namelijk al in het ei. Je hoort het geluidjes maken en de ogen van de HatchiBabies lichten op. Je moet het ei veel liefde geven, aaien en op een gegeven moment breekt de schaal dan open. En dan zie je dus wat voor een Hatchimals je hebt gekregen. Wij hebben de roze zoals je op de foto’s ziet. Het is een meisje en ze heet Cheetree.

Hatchimals

Talloze mogelijkheden

Het beestje wordt geleverd met allerlei accessoires, zoals een borsteltje. En dan is het de bedoeling dat je jouw Hatchimal gaat verzorgen. Je kunt er spelletjes mee spelen, jouw stem opnemen en nog meer. Naarmate de tijd vordert, leert de HatchiBabies steeds meer. Aan de kleur van de ogen van het diertje kun je zien hoe de HatchiBabies zich voelt en wat het beestje nodig heeft. Soms is het moe, soms heeft het honger, enzovoort.

Hatchimals

Ons oordeel

We hebben de Hatchimal uit laten komen met ons zoontje (4) en dochter (bijna 2). Ze vonden het reuze interessant, het ei. Vooral toen de ogen oplichtten vonden ze het erg spannend. Het is heel leuk om te zien hoe het ei openbreekt. Sindsdien wordt ‘Kuikentje’ (zo hebben ze Hatchimals genoemd) heel goed verzorgd hier. De kinderen geven het te eten, laten het slapen en aaien de HatchiBabies. Grappig hier ze dus allebei er plezier van hebben, al verschillen ze nogal van leeftijd.

Wij hebben de Hatchimals gekregen en superblij ermee. Ik weet niet of het zelf snel zou kopen, het kost namelijk meer dan 50 euro.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.