Televisie & film

Nella de Ridderprinses speelgoed

Nella de Ridderprinses speelgoed 4 oktober 20182 Comments

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Nella de Ridderprinses speelgoed

Nella de Ridderprinses is een serie van Nickelodeon. In Nederland is de animatieserie te zien op Nick Jr. En vandaag draait alles om Nella de Ridderprinses speelgoed! Er is niet bijzonder veel speelgoed van te koop in Nederland, bij bol.com hebben ze bijvoorbeeld helemaal niets ervan. Toch hebben we ons best gedaan om het allerleukste Nella de Ridderprinses speelgoed voor je op een rij te zetten.

Nella de Ridderprinses

Nella de Riddeprinses gaat over prinses Nella, een meisje dat de burgers van het koninkrijk van haar ouders redt door zich te veranderen in een ridderprinses wanneer er problemen zijn. Ze gaat op avontuur met Trinket (eenhoorn), Sir Garrett (ridder) en Clod (paard). Samen gaan ze op zoektochten, lossen ze mysteries op en ondertussen leren ze ook nog waardevolle lessen.

Nella de Ridderprinses speelgoed

Nella de Ridderprinses Speelgoed

 

Nella de ridderprinses speelfiguur Nella met Ouistin van 9 centimeter groot. Dit speelfiguur komt inclusief Ouistin, een schattig aapje. Ook zit er een groen hart bij dat kinderen zelf kunnen dragen. Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder. Nella is uitgerust met een schild en zwaard.

 

 

 

Nella de Ridderprinses SPeelgoed

Nella de ridderprinses speelfiguur Trinket van 17,5 centimeter groot. Trinket is de eenhoorn van Nella en is dol op alles wat met mode te maken heeft, zoals je vast kunt zien aan haar prachtige halsketting en kleurrijke linten. Maar bovenal staat Trinket bekend als een lieve en moedige eenhoorn die altijd opkomt voor haar vrienden. Dit speelfiguur komt inclusief twee borstels: een borstel om Trinket te stylen en een andere om haar mooie hoeven te polijsten.

 

 

Nella de Ridderprinses Speelgoed

Dit speelfiguur kan twee vormen aannemen. Met een simpele druk op de knop op haar rug transformeert Nella om van prinses naar ridder. Druk op het hart ter hoogte van haar tiara om haar te horen spreken en zingen en gebruik de meegeleverde borstel om haar paardenstaart te stylen. Er zijn ook soortgelijke speelfiguren van Clod en Garret.

 

 

 

 

Nella de Ridderprinses speelgoed

Uiteraard kan er ook gepuzzeld worden met Nella! Deze puzzel is van Ravensburger. Het zijn vier puzzels in een doos en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De puzzels hebben een verschillend aantal stukjes.

 

 

Nella de Ridderprinses speelgoed

 

 

Wordt Prinses Nella door haar tiara en ketting te dragen. Druk op de knop op het hart in de ketting en hoor verschillende zinnen. Ook het transformatielied dat Nella zingt in de reeks, kan je horen. Met licht- en geluidseffecten.

 

Vond je dit leuk om te lezen? Lees ook alles over Shimmer and Shine poppen!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

2 comments

    1. Hallo Jasmin, voor productgerelateerde vragen moeten we je helaas verwijzen naar de producent/winkel waar het product is gekocht. Hopelijk kunnen zij jouw vraag beantwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.