Poppen en Knuffels Televisie & film

Review: Shimmer and Shine poppen

Review: Shimmer and Shine poppen 12 mei 20181 Comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Shimmer and Shine poppen

Eerder schreven we al over de vrolijke televisieserie Shimmer and Shine en speelgoed van die serie. Shimmer and Shine is een animatieserie die wordt uitgezonden op Nick jr. Alles in die serie draait om de vrolijke geestjes Shimmer and Shine. Momenteel is het Shimmer and Shine speelgoed in de aanbieding bij Intertoys. Omdat onze kinderen helemaal weg zijn van de serie, kocht ik twee Shimmer and Shine poppen.

Shimmer and Shine poppen

Fisher-Price heeft een lijn speelgoed van de animatieserie. In die serie zitten ook Shimmer and Shine poppen. Door de aanbieding kosten deze nu nog ruim 10 euro. Onlangs werden de poppen thuis bezorgd en sindsdien wordt er druk mee gespeeld.

Shimmer and Shine poppen

De Shimmer and Shine poppen zijn gekleed in de bekende outfits van de televisieserie. Shimmer in haar paarse outfit en Shine in blauwe kleding. Dit zijn de basic dolls. Er zijn ook allerlei andere poppen beschikbaar, zoals genie dolls. De poppen zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Ze worden geleverd met stickers en een kam. Met die kam kunnen de haren van Shimmer en Shine gekamd worden.

Shimmer and Shine poppen Shimmer and Shine poppen

Ons oordeel

Ons zoontje van 3 en onze dochter van 1 waren gelijk enthousiast toen de poppen binnenkwamen. Het themaliedje wordt sowieso vaak gezongen hier in huis, maar sinds de poppen er zijn nog vaker. De poppen zijn stevig. De broekjes en de schoenen van de poppen kunnen uit. En de kleurige haren van Shimmer and Shine kunnen dus volop gekamd worden. Met de stickers kunnen de kinderen zelf de Shimmer and Shine poppen nog wat extra versieren. Helaas raken de haren heel snel in de knoop en ze zijn lastig om weer fatsoenlijk te krijgen. Daarnaast stellen de stickertjes weinig voor die je erbij krijgt. Desondanks zijn de poppen zelf erg mooi en hebben onze kinderen er erg veel plezier van. Als Shimmer en Shine op televisie komen, dan pakken onze kinderen gelijk de poppen erbij en zijn helemaal enthousiast dat ze zelf ook Shimmer and Shine poppen hebben.

Shimmer and shine poppen

Shimmer and Shine poppen

10,39
8

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

7.5/10

Bakplezier

7.5/10

Pros

  • Mooie stevige poppen
  • Lijken erg op de televisieserie

Cons

  • Haren gaan snel in de knoop
  • Accessoires stellen weinig voor

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.