Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Trends

ROBLOX – De eerste boeken van entertainmentplatform komen dit najaar

ROBLOX – De eerste boeken van entertainmentplatform komen dit najaar 11 mei 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

ROBLOX, het populaire online entertainmentplatform voor kinderen onder de 18 jaar komt dit najaar voor het eerst met boeken! Mocht je nu denken ROBLOX, dat ken ik niet? Het is een populair spel dat gespeeld kan worden op je pc, mobiele telefoon of tablet. Je krijgt toegang tot heel veel verschillende spelletjes, welke je gratis kunt spelen. Maar ROBLOX is nog veel meer dan dat!

Wat is ROBLOX?

ROBLOX
Karakters uit het spel

Het is een website voor jongens en meisjes van 8 tot 18 jaar oud. ROBLOX is een spel met daarin nog allemaal andere spellen. Het is internationaal entertainmentplatform en opgericht in 2004 voor David Baszuki en Erik Cassel. In 2006 werd het platform openbaar en beschikbaar voor iedereen. Het entertainmentplatform maakt het mogelijk voor kinderen om hun eigen 3D wereld te creëren. Wanneer je een account aan maakt is het de bedoeling dat je een avatar maakt en vervolgens kan je gaan spelen! Je krijgt een eigen stuk grond en toegang tot de ROBLOX studio. Deze studio geeft je de mogelijkheid om je eigen wereld te bouwen. Je kunt de zogenaamde Robux verdienen om daarmee weer andere items aan te schaffen. In het spel heb je de mogelijkheid om te chatten, samen te werken en heel veel creatieve projecten op te starten.

De ROBLOX boeken – september 2018

In het najaar van 2018 komt uitgeverij MEIS & MAAS met de eerste boeken! Zo verschijnen er de volgende boeken:

  • De beste avonturengames
  • Ontdek de wereld van ROBLOX

De eerste serie boeken bevatten heel veel tips & tricks van insiders over de avonturengames van het platform. Sanneke van der Plas (eigenaar van MEIS & MAAS) is heel enthousiast:

“We zijn trots om ons als partner aan ROBLOX te verbinden. Het is de perfecte volgende stap in de strategie van MEIS & MAAS en we kijken er dan ook uit om de komende jaren samen met ROBLOX een prachtig portfolio op te bouwen.”

De boeken zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar oud en zijn vanaf medio september verkrijgbaar voor €12,99. Begin 2019 worden er nog meer boeken op de markt gebracht.

Wil je het spel ook gaan spelen?

Ben je inmiddels benieuwd naar dit spel? Dan ben je niet de enige. Op dit moment zijn er ruim 60 miljoen fans die elke maand meer dan 780 miljoen uur aan het spelen zijn op het platform. Je maakt op deze website eenvoudig een account aan en kunt meteen beginnen met spelen.

Zijn jullie kinderen al bekend met ROBLOX?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.