Dagje uit Spellen en Puzzels

Spellenspektakel | 10 en 11 november in Eindhoven

Spellenspektakel | 10 en 11 november in Eindhoven 3 oktober 20181 Comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Op 10 en 11 november wordt het Beursgebouw in Eindhoven opnieuw omgetoverd tot het grootste spellenfestijn van Nederland. Vorig jaar trok het Spellenspektakel ruim 10.000 bezoekers en ook dit jaar kunnen bezoekers de nieuwste spellen proberen, vinden er demonstraties en toernooien plaats en is het Kinderplein terug. Dit jaar viert het Spellenspektakel haar 25-jarig jubileum en zijn jong en oud uitgenodigd om dit mee te vieren!

Spellenspektakel

Tijdens de twee dagen van het Spellenspektakel is er van alles te doen. Je kunt de nieuwste spellen uitproberen, demonstraties volgen en deelnemen aan verschillende toernooien waarbij grote prijzen te winnen zijn. Ook aan de kinderen is gedacht met een speciaal ingericht Kinderplein. Hier kunnen kinderen spellen spelen, maar ook knutselen en uitrusten. Net als voorgaande jaren zijn er tal van tweedehands spellen te koop, zodat naast de nieuwste spellen ook ieders favorieten van vroeger opnieuw gespeeld kunnen worden. Ben je dus een fan van (bord)spellen? Dan zit je hier helemaal goed!

Spellenspektakel

Uitleg

Wil jij nog beter worden in je favoriete spel? De uitgevers geven je met alle plezier uitleg over hun (gloednieuwe) spellen. Bespreek je tactieken, achterhaal de tactieken van je tegenstander en wie weet mag jij jezelf de winnaar noemen! Ook zijn er verschillende spellenverenigingen en clubs aanwezig die meer kunnen vertellen over hun activiteiten. Dit biedt een ideale gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen bij de verschillende verenigingen en je hierbij aan te sluiten.

Wil je weten hoe het er vorig jaar aan toe ging op het Spellenspektakel 2017? Bekijk dan hier de aftermovie.

Kaartjes

Kaartjes voor het evenement zijn €11,00 voor volwassenen en €4,- voor kinderen t/m 12 jaar. Kinderen tot 4 jaar hebben gratis toegang. Spellenspektakel biedt ook speciale gezinstickets en passe-partouts aan. Komen jullie ook?

Vond je dit leuk om te lezen? Lees hier meer over verschillende Mens Erger Je Niet spellen!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.