Spellen en Puzzels

Mens Erger Je Niet – deze spellen wil je niet missen!

Mens Erger Je Niet – deze spellen wil je niet missen! 16 september 20181 Comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Mens Erger Je Niet LEGO

Mens erger je niet, wie kent het niet? Het bekende bordspel is ooit in India bedacht, waar het Pachisi heette. Niet veel later werd het onder de naam Ludo in Groot-Britannië uitgebracht. En inmiddels kennen wij het als Mens erger je niet, dat in 1934 door Jumbo in Nederland op de markt is gebracht. De klassieker is ons allen wel bekend, maar er zijn nog een aantal hele leuke varianten!

Mens erger je niet bordspel

Het bekende spel werkt heel eenvoudig. Het is de bedoeling dat je zo snel mogelijk jouw vier pionnen in hun huisje krijgt. Gooi met de dobbelstenen en zet het aantal gegooide stappen vooruit. Zorg dat jouw tegenstander je niet terug kan sturen naar het startvak en breng de pionnen zo snel mogelijk naar hun huisje. Simpel, maar zeker leuk!

Het klassieke Mens Erger Je Niet bordspel

Mens Erger Je Niet BordspelHet klassieke Mens Erger je Niet bordspel is een heerlijk spel voor op een regenachtige zondagmiddag! Het spelbord is tweezijdig bedrukt. Op de voorkant een spel voor 4 spelers en op de achterzijde een groter spel voor 6 spelers. Het spel wordt geleverd met 24 houten pionnen, het spelbord, een dobbelsteen en de spelregels. Het spel is geschikt voor spelers vanaf 6 jaar.

Mens Erger Je Niet – Woezel & Pip

Mens Erger Je Niet Woezel & PipHet bordspel Mens Erger Je Niet Woezel & Pip is geschikt voor de wat kleinere kinderen. Dit spel is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en duurt ongeveer 20 minuten per potje. Het is etenstijd en Woezel en Pip willen samen met Charlie en Buurpoes zo snel mogelijk naar huis. Wie brengt er als eerste zijn of haar dierenvriendjes thuis? Een leuke combinatie van het klassieke spel en de bekende kindervriendjes Woezel en Pip.

Ook leuk om te spelen: het Woezel & Pip Yogaspel

Mens Erger Je Niet – Keezen

Mens Erger Je Niet KeezenHet oorspronkelijke Keezen-spel is uitgebracht in de Mens Erger Je Niet Keezen variant! Speel met kaarten in plaats van met een dobbelsteen en breng je 4 pionnen als eerste naar jouw huis. Dit grote speelbord (60 x 49 cm) is dubbelzijdig en geschikt voor 4 tot 6 spelers.

MEGA Mens Erger je Niet

Mens Erger Je Niet MEGADeze variant is ook heel leuk, zeker voor kinderen. Dit spel is namelijk MEGA groot! Je speelt het spel op een openluchtversie van 90 x 90 cm groot. Het is een hoogwaardige waterdichte mat. Met een opblaasbare dobbelsteen en XL pionnen speel je dit leuke Mens Erger Je Niet MEGA spel.

Wist je trouwens dat er ook een heus NK Mens Erger Je Niet wordt georganiseerd?

LEGO Mens Erger Je Niet

En dan de laatste variant, wat mij betreft ook echt een hele toffe! Ook LEGO heeft een variant uitgebracht op het klassieke spel. In dit geval moet je allereerst zelf je bord in elkaar bouwen. Pak de minifigurenteams erbij en het spel kan beginnen. Bij dit spel ontvang je 16 minifiguren, een kleurrijk speelveld en 4 teambasissen. Elke teambasis stelt een ander seizoen voor! Je bestelt het LEGO Mens Erger je Niet op de website van LEGO.

Mens Erger Je Niet LEGO het bordspel

Zouden jullie de LEGO editie van het spel willen hebben?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.