Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels

Het NK Mens Erger Je Niet

Het NK Mens Erger Je Niet 11 januari 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

NK Mens Erger Je Niet

Mens Erger Je Niet, wie kent het spel niet? Vier pionnen die de weg naar hun ‘huis’ moeten vinden. Het is een wereldberoemd familiespel dat al tientallen jaren wordt gespeeld. En wist je al dat er een heus NK Mens Erger Je Niet is?

Het NK Mens Erger Je Niet

Neem het op tegen 250 andere Mens Erger Je Niet liefhebbers tijdens het NK Mens Erger Je Niet. Op zaterdag 26 januari 2019 strijden alle deelnemers van alle leeftijden tegel elkaar. Breng als eerste alle pionnen thuis en misschien wordt jij wel de absolute kampioen. Het belooft een middag zonder veel ergernissen te worden!

Nederlands Kampioenschap Mens Erger Je Niet

Wie mogen er mee spelen op het Nederlands Kampioenschap Mens Erger Je Niet?

Het NK Mens Erger Je Niet is voor iedereen beginnend bij kinderen vanaf 6 jaar oud. Maar naast kinderen spelen er ook ervaren Mens Erger Je Niet liefhebbers mee. Sommige van deze deelnemers hebben al aan alle 40 edities van het NK deelgenomen. Ook aan mensen met een lichamelijke beperking is gedacht, voor hen is er een aangepast speelbord.

De winnaar van het Nederlands Kampioenschap Mens Erger Je Niet 2018

Het Nederlands kampioenschap Mens Erger Je Niet! wordt georganiseerd door carnavalsvereniging De Droogpieren en mede mogelijk gemaakt door Koninklijke Jumbo.

Ook leuk om te lezen: Mens Erger Je Niet – Deze spellen wil je niet missen

Waar is het?

Het Nederlands Kampioenschap Mens Erger Je Niet vindt plaats in Emmeloord. Om precies te zijn in het Theater ’t Voorhuys, Beursstraat 1, 8302 CW. Mocht je nog willen inschrijven dan kan dit door een mailtje te sturen naar mensergerjeniet@droogpieren.nl. Bij een voorinschrijving betaal je 5 euro, anders 7,50 euro.

Lees hier meer over de leukste bordspellen van de afgelopen 100 jaar.

Gaan jullie meedoen/een bezoek brengen aan het NK Mens Erger Je Niet?                                                              

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.