Reviews Speelfiguren en Voertuigen

Review | RC Dozer Racer van Little Tikes

Review | RC Dozer Racer van Little Tikes 10 januari 2019Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Dozer Racer

Een bestuurbare auto die kan transformeren van race-auto tot bulldozer? Dat is de RC Dozer Racer van Little Tikes.

RC Dozer Racer van Little Tikes

De RC Dozer Racer is een op afstand bestuurbare auto ontworpen voor kleuters. Met één druk op de knop kunnen kinderen de wagen veranderen van een bulldozer die gebouwen neerhaalt tot een raceauto die op weg is naar de finish. De Dozer Racer wordt aangeraden voor kinderen van 3 tot 10 jaar.

Little Tikes

Little Tikes maakt producten die actief en fantasievol spelen voor kinderen stimuleren. Het bedrijf maakt onder meer speelhuizen, picknicktafels en raceautobedden. Het bedrijf heeft ook een flink uitgebreide lijn buitenspeelgoed.

Dozer Racer

Ons oordeel

Zodra ons zoontje (4) de auto in zijn handen kreeg, was hij verkocht. De auto is vrij groot en de afstandsbediening heeft grote knoppen. De auto is duidelijk ontworpen voor jongere kinderen. De Dozer Racer is ook erg stevig en kan wel tegen een stootje. Erg handig dus gezien de jonge leeftijd van de gebruikers.

De auto is makkelijk te besturen. Maar het grootste struikelblok is het transformeren van de auto. De Dozer Racer moet namelijk kunnen transformeren van racewagen tot bulldozer. Maar bij het transformeren viel de auto die we kregen continu uit. We moesten de wagen dan weer opnieuw aan zetten. Via de website van Little Tikes heb ik dit gemeld. Zeer goede service, we kregen vrij snel een nieuwe Dozer Racer opgestuurd. Helaas vertoont deze geregeld dezelfde kuren. Ook deze valt bij het transformeren vaak uit. Dit is dus een probleem dat vaker voorkomt. Ik zag ook bij de recensies op bol.com dat meer mensen hier last van hebben.

Dozer Racer

En dat is natuurlijk wel een probleem, aangezien het transformeren datgene is dat de wagen zo speciaal maakt. Ons zoontje maakt het overigens allemaal niets uit. Hij vindt het al fantastisch dat hij een op afstand bestuurbare racewagen heeft. Dat de Dozer Racer niet kan transformeren tot bulldozer zonder problemen, maakt hem weinig uit. Er wordt dus heel veel gespeeld met de wagen thuis!

Dozer Racer

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.