Informatief & Tips Speelgoed voor kinderen van 3 t/m 4 jaar Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Ontdek het nieuwe speelgoed van Hasbro

Ontdek het nieuwe speelgoed van Hasbro 2 oktober 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Hasbro Najaar 2018

Afgelopen woensdag brachten wij, op uitnodiging, een bezoek aan het hoofdkantoor van Hasbro. Als speelgoed fans is dat een uitnodiging die je niet af kunt slaan, we waren meteen enthousiast! Ga met Hasbro op ontdekkingstocht luidde de kop van de uitnodiging. We waren uitgenodigd voor de lancering van de nieuwe spellen- en speelgoedcollectie van dit najaar. En we vertellen jullie graag meer over het toffe speelgoed dat Hasbro dit najaar op de markt brengt!

De spellencollectie van Hasbro

Spellencollectie Hasbro

We beginnen met de spellencollectie van Hasbro want die is enorm! Aan deze collectie zijn weer een aantal toffe spellen toegevoegd. Ken je het spel ‘Trap er niet in‘ al? Dit spel is voor kinderen vanaf 4 jaar oud en is genomineerd voor de titel ‘Speelgoed van het Jaar 2018‘! Lukt het jou om geblinddoekt tussen de poep door te lopen? Voor kinderen vanaf 14 jaar oud is de Speech Breaker op de markt gebracht. Probeer door een microfoon jouw teamgenoten een aantal woorden te laten raden. Klinkt eenvoudig toch? In de microfoon blijkt echter een ingebouwde vertrager te zitten wat spreken toch heel lastig maakt! Heb je honger en wil je een spelletje spelen? Probeer dan de Hapjeskroon eens! En probeer zo snel mogelijk al het eten van de kroon te eten. Voor de fans van Twister is er ook een nieuwe variant uitgebracht! Blindfolded Twister, Twister spelen met een blinddoek om, dat is nog eens een uitdaging!

Blindfolded Twister Hasbro

Baby Alive – Plas en dans baby

Nog een nominatie voor de verkiezing Speelgoed van het Jaar! In dit geval de Baby Alive Plas & dans baby, deze baby ondersteunt bij de zindelijkheidstraining! Als de Plas & Dans Baby dorst heeft kun je haar water geven met een drinkfles en daarna is het tijd voor het potje. Houd haar handjes vast en de baby doet het potjesdanse. Ze zint ‘pi-pi’ en ze plast! Hoe leuk is dat? Lees hier onze ervaring met de Baby Alive – Plas en dans baby!

Baby Alive Hasbro

De Lock Stars

Over de Lock Stars hebben we al eerder geschreven. De Lock Star is de sleutel tot al jouw geheimen. Lock Stars zijn kleine slotjes, die je openmaakt met je eigen persoonlijke sleuteltje. Op die manier bewaar je jouw diepste geheimen in dit kleine slotje. Je hebt de Lock Stars in allerlei verschillende slotjes, wat het erg leuk maakt om ze te verzamelen.

Lock Stars Hasbro

De Mighty Muggs

De Mighty Muggs? Wij hadden er nog nooit van gehoord dus waren meteen nieuwsgierig! De Mighty Muggs kunnen worden verzameld. Het zijn filmhelden waarbij je met één druk op het hoofd een totaal andere gezichtsuitdrukking creëert. Stoer, gevaarlijk, verbaasd, vrolijk, stout, lief en ga maar door. Met één druk op de kop (of knop) heb je een heel ander figuur! Leuk voor de verzamelaars onder ons!

Mighty Muggs Hasbro

Yellies – The louder you yell, the faster they go!

Hilarisch zijn deze kleine Yellies! Het zijn vrolijk gekleurde aparte beestjes, die zicht voort bewegen. Hoe harder je schreeuwt, hoe sneller ze gaan. Met dit speelgoed heb je dus een geldige reden om eens even lekker te schreeuwen!

Yellies - Hasbro

De NERF Laser Ops

De NERF Laser Ops pistolen zijn voor de stoere speelgoed fans onder ons! Je bent waarschijnlijk wel bekend met de NERF pistolen met pijltjes. In dit geval komen er geen pijltjes bij kijken! De NERF Laser Ops is namelijk een lasergame. Je gaat de strijd met elkaar aan in actievolle laser gevechten. Speel je liever alleen? Ook dat is geen probleem! Lees hier onze review over de NERF Laser Ops Pro Alphapoint blaster.

NERF Laser Ops Hasbro

My Little Pony – Zingende Rainbow Dash

Een zingende My Little Pony, wie wil dat nou niet? Dit najaar kan je samen met My Little Pony Rainbow Dash meezingen met haar favoriete liedjes. Laat je verrassen door haar zangtalent, pak de microfoon en zing samen liedjes in het Nederlands!

My Little Pony Zingende Rainbow Dash Hasbro

FurReal – de hond, papegaai & Chewie

Het schattigste hebben we tot het laatste bewaard! Want wat waren we onder de indruk van de nieuwe FurReal collectie. Zo heb je de schattige Rock-a-too papegaai, samen met deze papegaai zet je zo een show vol liedjes, dans en plezier op touw. Maar je hebt ook de stoere FurRealMunchin Dinosaurus en deze dinosaurus heeft honger! Voer de dinosaurus om zijn honger te stillen! Heb je liever een hondje? Dat kan! FurReal Ricky de Puppy is de ideale knuffelpartner en deze hond kan nog kunstjes ook! En voor de Star Wars fans onder ons komt er ook nog eens de stoere Chewie uit. Hoe tof is dat!

FurReal Hasbro

Wij zijn enthousiast over de nieuwe spellen- en speelgoedcollectie van Hasbro! Jullie ook?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.