Games en Elektronica Reviews Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar

Review | NERF Laser Ops Pro Alphapoint blaster

Review | NERF Laser Ops Pro Alphapoint blaster 3 januari 2019Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

NERF Laser Ops Pro AlphaPoint blaster 2-pack

Lasergamen maar dan thuis? Het kan met de nieuwe collectie NERF Laser Ops van Hasbro! Wij kregen de NERF Laser Ops Pro AlphaPoint blaster 2-pack om te kijken of thuis lasergamen ook zo tof is!

NERF Laser Ops Pro AlphaPoint blaster 2-pack

Met de NERF Laser Ops Pro AlphaPoint blaster 2-pack ben je er klaar voor om met zijn tweeën de strijd aan te gaan. Binnen no-time speel je de stoerste actievolle laser gevechten gewoon bij jou thuis.

De inhoud

De NERF Laser Ops Pro AlphaPoint blaster 2-pack bestaat uit twee blasters (laserguns), twee armbanden en instructies. Voor de blasters heb je 8 AA-batterijen nodig, deze worden niet meegeleverd.

NERF Laser Ops Pro AlphaPoint blaster 2-pack

Hoe werkt het?

Voordat je kunt beginnen moeten de batterijen geplaatst worden. In elke blaster moeten vier AA-batterijen worden geplaatst. Voor het plaatsen van de batterijen is een schroevendraaier nodig om de laserguns open te schoeven.

NERF Laser Ops Pro AlphaPoint blaster 2-pack

Vervolgens is het een kwestie van het inschakelen van de laserguns door de aan/uit schakelaar om te halen. Door de instructies uit de handleiding te volgen kan je eenvoudig jouw favoriete spelvariant instellen. Zo kan je een solo-game spelen, tegen elkaar spelen of samen een team vormen. Kies jouw spelvariant en volg de instructies. De NERF Ops Laser guns geven met gekleurde lichten aan wat je hebt ingesteld.

NERF Laser Ops Pro AlphaPoint blaster 2-pack

De groene lichten aan de achterkant van de laserguns geven aan hoeveel munitie je nog hebt en of je moet herladen. De lichten bovenop de laserguns laten zien in welk team je zit.

De NERF Laser Ops app

Bij de NERF Laser Ops worden armbanden meegeleverd. Dit zijn simpelweg houders voor je mobiele telefoon die je om je arm (of om de lasergun) kunt vastmaken. Wanneer je de NERF Laser Ops app download en alle deelnemende smartphones koppelt kun je live de scores bijhouden. Je spelen met maximaal drie teams. De app is eenvoudig te downloaden en op het scherm kun je alle stappen eenvoudig doorlopen.

Nerf Laser Ops

Naast de scores wordt er nog andere realtime gevechtsinformatie bijgehouden zoals zo kun je met GPS de locaties van je tegenstanders zien en kun je power-ups verdienen.

Wat vinden wij van de NERF Laser Ops Pro AlphaPoint blaster?

Wij zijn eigenlijk altijd al heel enthousiast geweest over de NERF pistolen. Je hebt ze natuurlijk in verschillende varianten, maar allemaal van hele goede kwaliteit. Ook het design en de robuustheid van de NERF Laser Ops vallen precies binnen onze verwachtingen: kwalitatief goed speelgoed!

NERF Laser Ops Pro AlphaPoint blaster

De NERF Laser Ops Pro AlphaPoint blaster is eenvoudig in te stellen. De instructies uit de doos en op de app zijn allemaal heel helder. Jammer is wel dat er bij deze twee blasters geen adapter wordt geleverd om op de laserguns te bevestigen. Deze zijn er wel en deze zijn nodig om de solo-game te spelen. De adapters zijn helaas ook niet apart verkrijgbaar maar zitten bijvoorbeeld wel bij de NERF Laser Ops Deltaburst en de NERF Laser Ops Pro Alphapoint single pack.

De kinderen (en volwassenen) hier in huis konden niet wachten op de laserguns uit te proberen. En al snel waren we met zijn allen aan het lasergamen in onze woonkamer. Uit de pistolen komt ook geluid en het bedienen/herladen gaat eenvoudig. Binnen enkele minuten waren we allemaal super fanatiek! We kunnen niet wachten om het van de zomer ook op de camping uit te proberen.

Hebben jullie de NERF Laser OPS al in huis?

NERF Laser Ops Pro Alphapoint 2 pack - Blaster

€41,95
9.2

Prijs

8.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Speelplezier

9.5/10

Pros

  • Goede kwaliteit
  • Eindeloos speelplezier
  • Thuis (of buiten) lasergamen
  • Lekker bewegen

Cons

  • Er zitten geen adapters voor de solo-game bij. Kunnen ook niet apart gekocht worden.

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.