Informatief & Tips Poppen en Knuffels Trends

VitaMini’s: we kunnen weer sparen!

VitaMini’s: we kunnen weer sparen! 2 januari 20191 Comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

VitaMini's

De VitaMini’s, jullie kunnen je ze ongetwijfeld nog herinneren van vorig jaar. En sinds vandaag kun je weer sparen voor de knuffeltjes!

VitaMini’s

Lidl is naar eigen zeggen ‘de beste supermarkt in groente en fruit’ en begon in 2018 met de ontzettend succesvolle spaaractie om Vitamini’s te sparen. Dit zijn knuffeltjes in de vorm van groente of fruit. Zo kon je vorig jaar sparen voor een champignon, broccoli of een banaan. En dit werd een enorme hype. De knuffels werden op Marktplaats voor grof geld aangeboden. Dat gold ook voor de zegels trouwens.

VitaMini's

2019

En zo’n succes gaat uiteraard op herhaling! Dus nu kun je onder meer voor een bloemkool, een watermeloen en een prei sparen. Daarnaast kan er gespaard worden voor een bij. De knuffels zien er wederom superschattig uit, dus zullen wederom een succes worden is ons vermoeden!

Wil je meer lezen over knuffels? Lees hier meer over knuffels van het WWF!

Hoe werkt het?

Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je een spaarzegel. Met 15 zegels heb je een spaarkaart voor en mag je één van de vitamini’s uitzoeken. Je hoeft niet bij te betalen. Je kunt in totaal 9 knuffels sparen. Deze actie loopt van 01-01-2019 t/m 24-02-2019.

Vitamini app

Breng jouw vitamini’s tot leven met de app! Maak de mooiste selfies, speel de leukste spelletjes en leer interessante weetjes over jouw favoriete groenten en fruit! Iedere VitaMini heeft een aangehecht kaartje met een scancode. Scan die code en ga aan de slag. Elke Vitamini heeft een eigen spel. Speel alle 17 spelletjes en verdien zoveel mogelijk punten. Deze punten kun je inwisselen in de shop voor coole gadgets voor je karakter en items voor in je Vitamini-tuin!

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

One comment

 1. Zou graag nog paar willen hebben voor dé kinderen met beperking
  2×12
  1×13
  1×18
  1×23
  4×27
  1×30
  1×36
  2×44
  1×45
  1×46
  1×61
  1×83
  1×84
  1×87
  1×92

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.