Verlopen winacties

Winnen – K’NEX Beasts Alive Stompz (GESLOTEN)

Winnen – K’NEX Beasts Alive Stompz (GESLOTEN) 30 september 201811 Comments

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

K'NEX Beasts Alive Stompz

K’NEX Beasts Alive Stompz, dat klinkt spannend of niet? En eigenlijk is het ook best spannend, want met deze K’NEX bouwset bouw je een echte dinosaurus. En dat is niet alles! Met deze K’NEX bouwset komt de dinosaurus ook nog eens tot leven. Wil je weten hoe dit werkt? Lees dan snel verder!

K’NEX Beasts Alive Stompz

De K’NEX bouwsets ‘Levende beesten’ hebben iets wat andere bouwsets vaak niet hebben. Deze serie bouwsets voegen diverse bewegingen toe aan de creaties die je maakt. Je gebruikt meer dan 350 onderdelen om K’NEX Beasts Alive Stompz in elkaar te bouwen. In het bouwwerk plaat je een motor en deze zorgt ervoor dat Stompz uiteindelijk tot leven komt! De bouwset wordt geleverd met een handleiding zodat je altijd weet hoe je Stompz in elkaar bouwt, maar daarnaast staan er nog twee andere bouwideeën in. Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

K'NEX Beasts Alive Stompz

Over K’NEX en Boti

BOTI is een uitgever die als doel heeft om innovatief en inspirerend speelgoed te maken voor kinderen over de hele wereld. Onder dit Nederlandse bedrijf vallen een aantal bekende speelgoedmerken waaronder Little Live Pets, Nijntje, K’NEX en de populaire Bubbleezz.

Win de K’NEX Beasts Alive Stompz

We sluiten onze winweek af met het weggeven van de K’NEX Beasts Alive Stompz bouwset! Bouw jij binnenkort de bewegende Stompz in elkaar? Je hoeft alleen maar de onderstaande stappen te doorlopen om kans te maken. Succes!

– Like de Facebookpagina van Alles Over Speelgoed en like het bericht van deze winactie.
– Reageer onder het Facebookbericht dat je graag kans maakt op de prijs.

Extra kans maken?

– Deel het bericht op Facebook
– Volg ons op Instagram
– Volg ons op Twitter
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De winnaar van de K’NEX Beasts Alive Stompz wordt op maandag 8 oktober 2018 bekendgemaakt.

Houd onze Facebookpagina & website in de gaten om op de hoogte te blijven van alle winacties!

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

11 comments

  1. Wat een leuk speelgoed.. Daar zal mijn kleinzoon erg blij mee zijn.. Hij wordt bijna 7 en het is dus perfect afgestemd.

  2. Wat een mooie afsluiter! Mijn zoontje heeft K’nex ontdekt op school. Zijn eigen K’nex thuis zou natuurlijk leuk zijn, helemaal omdat het om een dinosaurus en laat hem daar nu ook helemaal fan van zijn!
    Daarom loot ik graag mee. Ben niet actief op FB maar volg op Bloglovin (loved/saved) en gedeeld op G+, hopelijk mag ik dan toch een kansje maken.

  3. Super leuk voor mijn neefje die maar wat trots is dat hij grote neef wordt. Bouwen is wat hij graag doet daarnaast houd hij van knutselen ne samen met mama koken. Deze tantie wilt die kanjer graag verwennen voor zijn verjaardag en Knex kent hij nog niet. Ik doe graag mee voor hem.

  4. Wauw natuurlijk doe ik mee voor onze kleinzoon. Hij weet nog niet dat papa en mama gaan scheiden. Moeilijk allemaal. Oma’s hart huilt! Ik doe graag voor hem mee! Nu maar duimen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.