Spellen en Puzzels

De S.P.E.L.show – het bordspel

De S.P.E.L.show – het bordspel 16 juli 20201 Comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

De S.P.E.L.show - het bordspel 3

In het najaar verschijnt De S.P.E.L.show – het bordspel, naar het populaire BNNVARA-programma van Astrid Joosten. Vandaag vertellen we je er alvast alles over!

De S.P.E.L.show – het bordspel

Op 1 oktober presenteert Just Games in samenwerking met BNNVARA het gloednieuwe bordspel De S.P.E.L.show, naar het populaire BNNVARA-programma De S.P.E.L.show. Het programma is bedacht en wordt gepresenteerd door Astrid Joosten.

De S.P.E.L.show - het bordspel 3

Iedere week nemen drie bekende Nederlanders het op tegen een alfabet van onbekende spelers. En dit najaar kun je thuis jouw kennis van de Nederlandse taal testen. Daag je vrienden of familie uit voor een strategische taalstrijd en laat zien hoe goed je kennis van de Nederlandse taal is. Wat is bijvoorbeeld een ‘barki’? Wat is de verleden tijd van ‘zweefvliegen’? En welk woord betekent zowel een ‘einde’ als een ‘kasteel’? De twee spelers met de meeste punten na vijf rondes gaan door naar de laatste ronde. Ben jij de beste speler van de finale? Dan win je het spel!

De S.P.E.L.show – het bordspel verschijnt zoals gezegd op 1 oktober. Het gaat 24,99 kosten en wordt aangeraden voor iedereen van 10 jaar en ouder. Je kunt het met 2-4 mensen spelen en een potje duurt ongeveer 45 minuten.

De S.P.E.L.show - het bordspel 3

Over Just Games

Just Games, onderdeel van de Just Media Group, is een Nederlandse uitgever van bordspellen. Het bedrijf is bekend vanwege de bordspellen die werden gemaakt met populaire Nederlandse TV-programma’s. Internationaal Just Games maakte eerder Pablo Escobar, Jurassic World en CandyCrush. Naast familiespellen ontwikkelt de uitgever kindergames, memogames en puzzels, vaak ook op basis van succesvolle (tv-) licenties.

Leestip: TRICE, het razendsnelle woordspel bedacht door John de Mol

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

One comment

  1. Wauw, ik kan niet wachten om dit fantastische spel te kopen. Gezellig met ons gezin, zodat de jongens niet steeds voor de computer zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.