Bouw en Constructie Games en Elektronica LEGO Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Trends

Alles over de LEGO NES spelcomputer

Alles over de LEGO NES spelcomputer 15 juli 2020Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

LEGO NES spelcomputer

Kondigden The LEGO Group en Nintendo onlangs nog de komst van LEGO Super Mario aan. Dit keer hebben ze weer een hele leuke aankondiging. Er komt een LEGO NES spelcomputer op de markt! Een jaren 80 televisie waarmee volwassen fans de gameplay van Super Mario Bros kunnen herbeleven. Komen de nostalgische NES-herinneringen bij jou ook alweer naar boven? Lees dan snel verder!

LEGO NES spelcomputer

De LEGO® Nintendo Entertainment System™ (NES) is een bouwset voor volwassenen. Het nieuwste product uit de samenwerking tussen LEGO en Nintendo biedt een uit LEGO stenen gebouwde NES-model vol met realistische details inclusief bijbehorende LEGO televisie in jaren 80 stijl.

LEGO NES spelcomputer
LEGO NES onderdelen

De LEGO NES spelcomputer laat je nostalgische herinneringen ophalen door het bouwen van deze mechanisch functionele versie. De LEGO NES-bouwset bevat een aansluitkabel, een stekker en zelfs een sleuf voor het Game Pak.

LEGO NES controller
LEGO NES spellen

LEGO NES & LEGO Super Mario

De bouwset is ook voorzien van een retro-tv met een 8-bits Mario-figuur op het bewegende scherm. En dat is nog niet alles, want de LEGO NES spelcomputer is ook te combineren met LEGO Super Mario! De actiesteen uit de LEGO Mario bouwsets kunnen worden gescand. Het LCD-scherm reageert dan op vijanden, obstakels en power-ups zoals ze voorbij komen op het voortbewegende scherm!

LEGO NES spelcomputer

Super Mario is al ruim dertig jaar een geliefde figuur in de gamewereld. Veel volwassenen herinneren zich nog steeds hoe ze Mario voor het eerst over het kleine scherm zagen springen. Met het LEGO Nintendo Entertainment System laten we ze echt genieten van die nostalgie door één van de meest geliefde consoles aller tijden opnieuw te creëren, zodat ze de Super Mario vanuit hun kinderjaren opnieuw kunnen zien – en zelfs om de ervaring van gamen in de jaren tachtig met hun eigen kinderen te delen.

Maarten Simons, Creative Lead van het LEGO Nintendo Entertainment System™ bij de LEGO Group

Ook leuk: lees hier meer over LEGO Super Mario en alle uitbreidingen!

Wanneer te koop?

De LEGO Nes zal vanaf 1 augustus 2020 exclusief verkrijgbaar zijn bij officiele LEGO Retail winkels en via www.lego.com. Vanaf 2021 ligt de LEGO NES spelcomputer ook bij andere retailers in de winkel.

Ga jij de LEGO NES spelcomputer bouwset in huis halen?

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.