Dagje uit Informatief & Tips

Disneyland Paris vanaf morgen weer (deels) open!

Disneyland Paris vanaf morgen weer (deels) open! 14 juli 2020Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Disneyland Paris

Oh yes! Disneyland Paris gaat vanaf morgen weer gefaseerd open. Te beginnen met het Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park, Disney’s Newport Bay Club en Disney Village.

Disneyland Paris weer open

Vanaf morgen zijn de meeste attracties, boetieks en eet- en drinkgelegenheden in Disneyland Paris weer open. Tijdens de eerste fase zullen veel Disney Figuren, Pixar Figuren, Star Wars Figuren en Marvel Superhelden in de Parken verschijnen.

Disneyland Paris

Nauwe interacties zoals knuffels zijn tijdelijk niet mogelijk. Ervaringen waarbij grote groepen samenkomen, zoals Disney Stars on Parade, de avondshow Disney Illuminations en sommige indoor shows keren later terug.

Disneyland Paris

​Omdat de gezondheid en veiligheid van gasten en cast members prioriteit heeft voor Disneyland Paris, zal de gefaseerde heropening van Disneyland Paris een aanpak volgen met een beperkt aantal gasten, afstandsmaatregelen en aangescherpte aandacht voor schoonmaak afgestemd op de richtlijnen van de Franse regering en gezondheidsautoriteiten. Het dragen van een mondkapje is verplicht voor gasten vanaf 11 jaar en cast members.

Disneyland Paris

Beperkt aantal tickets

Voorlopig is er een beperkt aantal tickets beschikbaar voor de dagen vanaf 15 juli. Sinds begin deze maand is daarom een nieuw online reserveringsplatform beschikbaar. Om toegang te garanderen, moeten gasten met tickets zonder datum en jaarpashouders een reservering maken op dit nieuwe online reserveringsplatform om gegarandeerd toegang te krijgen tot de Parken op de dag naar keuze. Gasten met arrangementen inclusief toegangstickets en verblijf in een Disney Hotel of Disney Nature Resort hebben gegarandeerd toegang voor de duur van hun verblijf en zij hoeven dus geen gebruik te maken van het nieuwe online reserveringsplatform.​ Ook gasten die al een ticket op datum hebben, hoeven zich niet te registreren en hebben gegarandeerd toegang.

Disneyland Paris

Het resort zal de activiteiten en gezondheidsmaatregelen voortdurend aanpassen naarmate de situatie zich ontwikkelt en in overeenstemming met de richtlijnen van de Franse autoriteiten.​

Disneyland Paris

Over Disneyland Paris

Disneyland Paris is de nummer één van de belangrijkste toeristische bestemmingen in Europa. Er werken 16.000 mensen, met 500 verschillende beroepen, in 20 gesproken talen en 121 nationaliteiten. Het resort bestaat uit het twee themaparken: het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park.

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.