Speelgoed voor kinderen van 9 t/m 12 jaar Speelgoed voor kinderen vanaf 13 jaar Spellen en Puzzels

Het Candy Crush bordspel

Het Candy Crush bordspel 5 september 2018Leave a comment

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Candy Crush bordspel

Candy Crush, wie kent het niet? Dit spelletje is in 2012 op de markt gebracht en wordt nog steeds wereldwijd gespeeld! Maar liefst 285 miljoen maandelijkse spelers zijn er druk mee. En het valt niet te ontkennen, ook ik speel regelmatig een potje Candy Crush. Een heerlijke wedstrijd met manlief, want het is natuurlijk niet de bedoeling dat hij voor staat! Vanaf nu kan iedereen in real life Candy Crush spelen met het Candy Crush bordspel van Just Games!

Het Candy Crush bordspel

Bordspel CandyCrushVanaf nu speel je Candy Crush niet meer op een scherm, maar als heus bordspel. Een (zoet) hapje, een drankje en spelen maar! Het Candy Crush bordspel is te spelen met twee tot vier spelers. Net als in het online spel is het de bedoeling dat je gekleurde snoepjes verzameld door slim te puzzelen. Maak een ketting van snoepjes om de kers in het midden van het spelbord te veroveren. Let hierbij goed op, want je tegenspelers zullen je het niet makkelijk maken. Onderweg kom je verrukkelijke verrassingen en verleidingen tegen, laat je niet afleiden. Speel het spel tactisch en met een flinke dosis geluk kan jij je de winnaar van het Candy Crush bordspel noemen.

Wisten jullie dat er ook een Candy Crush Monopoly is uitgebracht? Super leuk!

Handig om te weten!

  • Het spel is vanaf nu verkrijgbaar
  • Het spel is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar
  • Je speelt het spel met minimaal twee spelers en maximaal vier spelers
  • Het spel duurt gemiddeld 30 minuten per potje
  • Het Candy Crush bordspel is verkrijgbaar in het Engels, Frans en Duits

Over Just Games

Het Candy Crush bordspel is ontwikkeld door Just Games. Een jong bedrijf dat o.a. familiespellen, kinderspellen, pocketspellen en puzzels op de markt heeft gebracht in zowel Nederland als België. Alle spellen voldoen aan diverse eisen waaronder onderscheid, originaliteit, kwaliteit en innovativiteit. De spellen hebben een (sociale) interactie, zijn leerzaam en uitdagend.

Ook van Just Games het Jurrassic World bordspel en het Eurovision Song Contest bordspel!

 

Channa is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 32 jaar oud, getrouwd en moeder van Jamie (8 jaar) & Fenna (6 jaar). Verslaafd aan Netflix en gek op geocachen, speelgoed & schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.