Speelfiguren en Voertuigen Speelgoed voor kinderen van 5 t/m 6 jaar Speelgoed voor kinderen van 7 t/m 8 jaar

Num Noms maakt ‘spelen met eten’ leuk!

Num Noms maakt ‘spelen met eten’ leuk! 4 september 2018Leave a comment

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Niemand kan om de enorme hype van de Num Noms heen. Deze kleine verzamelfiguurtjes zien er niet alleen schattig uit, ze verspreiden ook allemaal een eigen geur. Je kunt de figuurtjes stapelen en op deze manier eigen geurcombinaties maken. De Nums en de Noms zijn niet helemaal hetzelfde. De Nums zijn klein en zacht en kun je stapelen op de Noms. De Noms zijn hardere figuurtjes met een potje lipgloss of wieltjes. Naast al deze leuke figuurtjes die je kunt combineren kun je jouw verzameling uitbreiden met een speelset of kies voor een Num Noms verrassing in een pot. En er zijn nieuwe speelsets verkrijgbaar. En die hebben alles te maken met eten!

Num Noms Shimmer Playset

Er is een speciale editie verkrijgbaar van de Num Noms Shimmer Playset. Met deze set kun je jouw Nums en Noms laten schitteren! Glazuur je Num Noms en stop ze dan in het glansstation. Draai ze in het rond en zie hoe je Num Nom gaat stralen. De set bevat twee speciale Noms, glazuur, glitters, tang en een trechter. Genoeg dus om mee aan de slag te gaan en je verzameling kun je er ook flink mee uitbreiden.  Let op, de Num Noms zijn dus leuk om mee te spelen en ruiken heerlijk, maar je kunt ze dus niet opeten!

Num Noms Silly Shakes Maker

Met de Num Noms Silly Shakes Maker kun je, zoals je waarschijnlijk al had geraden, allerlei shakes maken.  Maak en serveer je eigen Silly Shakes-slijm met de Num Noms Snackables Speelset met Silly Shakes Maker. Kies je ‘smaken’ en toppings, stop alles in de mixer en bewaar het eindproduct in schattige kleine Silly Shakes-bekertjes. Mix en match smaken en lagen om heel veel grappige creaties te maken. Je kunt ook het slijm van je Silly Shakes-collectie gebruiken voor nog meer plezier! De Num Noms Snackables Silly Shakes Maker heeft alles wat je nodig hebt om je eigen Silly Shakes-slijm met een geurtje te maken en serveren, inclusief drie verzamelbare mini Snackables-bekertjes, 1 ‘gelei’-slijm, twee geurtjes, twee soorten glitters en een speciale Num Nom.

Vond je dit leuk om te lezen? Lees hier meer over Hatchimals!

 

Nicole is mede-oprichtster van AllesOverSpeelgoed.nl. Zij is 40 jaar oud, getrouwd en moeder van Spencer (8) en Jasmijn (6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.